0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mowa o tym tak?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=841644
ok ale jakie i jak, bo widzę że jest jeszcze Release r8.5a_oldcam ?czyli aż 3 różne
9. Run a script via GScript Lite with the following contents:chown system.system /system/lib/modules/*chmod 755 /system/lib/modules/*
ok wsio już zrobiłem, bateria full więc zaraz będę odplaćco z tym wpisem w readme.txt? robić to?Cytuj9. Run a script via GScript Lite with the following contents:chown system.system /system/lib/modules/*chmod 755 /system/lib/modules/*
witam- MCCM SE V3.3- jądro hastarin_r8.5- Radio_2_10_50_19_2 (lepsza jakość rozmów niż pod winmo)- win hypnosis Z 12.7tak jak przed zmianą jądra android żre baterię jak wygłodniały dzik, przez 3h z 99% zeszło do 39%, knyf z baterią w terminalu zrobiony, ustawiony tylko GSM, nieprzerwany dostęp wyłączony, WiFi wyłączoneco jeszcze można zrobić?
Wyciągałem, a radyjko dlatego te, bo jakość rozmów na nim wyśmienita, zarówno pod winmo i android, powtórzę zatem raz jeszcze
wykonam jeszcze raz wszystkie kroki nie tylko pkt. 3, a terminal z marketu mam pod nazwą "terminal emulator" chyba ten może być?
radio też spróbuję zmienić, na razie czekam aż się Leonidas prądu nażrePołączone: [time]Listopad 24, 2010, 21:03:31[/time]pkt. 1 kalibracja baterii, gdzie o tym znajdę na forum bo mi chyba na oczy padło, chyba, że można to olać