[SD JDMS 1.6.2 Ultimate Rc2]

• 39 Odpowiedzi
  • 8800 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

[SD JDMS 1.6.2 Ultimate Rc2]
« dnia: Grudzień 07, 2010, 12:16:18 »
W polaczeniu sil roznych kucharzy powstal bardzo ciekawy bulid :-)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=782301

Po przetestowaniu bulida jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.Jest piekelnie szybki (najszybszy bulid Androida jaki przyszlo mi testowac) Bateria okolo 10ma w standby. Wifi dziala bez problemu tak jak bluetooth.Po kilku dniach uzytkowania nie dopatrzylem sie bledow.Quadrat wyciaga mi ponad 2000k bez podkrecania Cpu (cpu domyslnie ustawione na 998) Niestety brak jest jezyka polskiego.

Changelogs

v1.6.2
• updated to UD 2.5
-Updated Build to FRG83D
-Option to install the new android market (UD Extras)(IT DID NOT WORK FOR ME)
-Add setting to hide notification pulldown after clicking a power widget button
-Added customizable live wallpapers
-Moved trash can to bottom by default
-Updated Mms App
-Added the ability to hide the notification pulldown on change
• Fixed Cam and camcorder
• Lockscreen volume music controls now works.
• Fixed GPS
• Arabic support fixed
Everyone should Update to this version ASAP, it has everything working on it AFAIK..

Wczesniej uzuwalem Bulidow Desiare HD od MDJ i MCCM i bylem zadowolony bo myslalem ze chodza szybko,kiedy zainstalowalem ten bulid i zobaczylem jak szybki moze byc Android na HD2 to ciezko mi teraz naprawde wrocic do bulidow z Desire HD.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2011, 19:57:52 wysłana przez lemar123 »

*

Offline lemar123

• 2680
  • Sprzęt: Samsung A5
Odp: [HOT][BUILD][12-2-2010][JDMS 1.6 Ultimate Rc2][Hastarin R8.5.1 old cam
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 07, 2010, 15:21:18 »
ok, jest jużtu dyskusja n/t tego builda tutaj http://pdaclub.pl/forum/android-w-leo/najwydajniejsza-wersja-androida-na-hd2/

ale zmień proszę tytuł na zgodny ze standardem

*

Offline glodoss

• **
  • 150
  • Sprzęt: HTC Desire Z
Odp: [JDMS 1.6 Ultimate Rc2]
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 07, 2010, 17:41:54 »
Ale ten wątek dotyczy konkretnie tego buildu więc dobrze by było go zachować, bo zapowiada się nieźle. Jest na prawdę szybki i tą różnicę się czuje po przesiadce z MDJ.
Denerwuje mnie tylko ta skórka.. której za chiny nie mogę zmienić ( żadne sposoby nie działają:( )

Plusy:
+piekielnie szybki
+oparty na CyanogenMod
+malutkie zużycie baterii (najmniejsze jakie udało mi sie osiągnąc do tej pory)

Minusy:
-brzydka skórka i lockscreen
-zbyt cichy dźwięk w multimediach
-suwak odbioru połaczenia wysuniety za ekran

I tyle pamiętam

*

Offline MrVampire

• 273
  • Sprzęt: HTC HD2 LEO
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 07, 2010, 18:38:37 »
Jak wyzej a co do baterii to sposobem lemara 5mA on standby z wifi off czyli pieknie.
HTC HD2 LEO

*

Offline lemar123

• 2680
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 07, 2010, 21:33:28 »
Ale ten wątek dotyczy konkretnie tego buildu więc dobrze by było go zachować, bo zapowiada się nieźle. Jest na prawdę szybki i tą różnicę się czuje po przesiadce z MDJ.
Denerwuje mnie tylko ta skórka.. której za chiny nie mogę zmienić ( żadne sposoby nie działają:( )

Plusy:
+piekielnie szybki
+oparty na CyanogenMod
+malutkie zużycie baterii (najmniejsze jakie udało mi sie osiągnąc do tej pory)

Minusy:
-brzydka skórka i lockscreen
-zbyt cichy dźwięk w multimediach
-suwak odbioru połaczenia wysuniety za ekran

I tyle pamiętam
jeśli jest tak jak piszesz, to w zasadzie można o nim napisać tylko, że jest szybki - reszta, w mojej wybitnie subiektywnej ocenie, to ... wady
może i coś z niego będzie, ale na razie wymaga dopracowania i jest w stanie, jaki inne androidy miały z 1-2 m-ce temu

« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 08, 2010, 15:16:07 »
lemar nie zgodze się z Tobą, ponieważ prędkość przeważa nad wszystkim, bo to przecież właśnie o to chodzi w tych co raz to nowszych buildach... :)

*

Offline MrVampire

• 273
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 08, 2010, 15:31:35 »
no ale interface jest beznadziejny i trzeba przyznać

pozatym kilka błędów jest, np przy wstawaniu mi trochę czasami zajmuje, a czasem w ogole się nie budzi i musze 2 raz klikać.

HTC HD2 LEO

« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 08, 2010, 15:41:07 »
no ale interface jest beznadziejny i trzeba przyznać

pozatym kilka błędów jest, np przy wstawaniu mi trochę czasami zajmuje, a czasem w ogole się nie budzi i musze 2 raz klikać.

tak samo mam, po zablokowaniu ekranu i kliknieciu przycisku musze poczekac troche az pojawi sie lockscreen. dodatkowo mialem to w poprzednim buildzie andka też... czy takie coś występuje w każdym buildzie?

*

Offline lemar123

• 2680
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 08, 2010, 18:27:57 »
lemar nie zgodze się z Tobą, ponieważ prędkość przeważa nad wszystkim, bo to przecież właśnie o to chodzi w tych co raz to nowszych buildach... :)
jeśli wolisz szybki ale z błędami, z cichym dźwiękiem, niedopracowany, z trudnościami z wybudzaniem itd. (chyba tylko ten build taki został - bo jest nowy), to ja przecież nie mam problemu z Twoim wyborem - używaj tego builda jeśli jesteś zadowolony  :ok:

po kilku dniach sprawdź (z samej ciekawości) motoman evo carbon lub mmc se ...
« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2010, 18:34:22 wysłana przez lemar123 »

« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 08, 2010, 20:29:43 »
motoman evo carbon wgrany, liczyłem na poprawe wygladu ale jest on w stylu "wieś tuningu" no i strasznie powoli chodzi... niestety :( siedze dalej przy "brzydkim" jdms 1.6

Odp: [HOT][BUILD][12-2-2010][JDMS 1.6 Ultimate Rc2][Hastarin R8.5.1 old cam
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 08, 2010, 21:13:54 »
ok, jest jużtu dyskusja n/t tego builda tutaj http://pdaclub.pl/forum/android-w-leo/najwydajniejsza-wersja-androida-na-hd2/

Lemar123 widze ze ten bulid nie za bardzo ci przypadl do gustu ale to nie znaczy ze nie moze on miec osobnego watku. Bulid jest naprawde wart uwagi i nie zgodze sie z Toba zeby mial same wady.Uzytkuje go od tygodnia i musze powiedziec ze bardzo mi sie podobai nie jest to tylko szybkosc... Napisz mi szczerze ile czasu testowales ten bulid ?

Co do bulida to proponuje zmienic dialer,znalazlem w markecie (przypominajacy ten z Desire HD)

*

Offline lemar123

• 2680
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 08, 2010, 21:50:40 »

Lemar123 widze ze ten bulid nie za bardzo ci przypadl do gustu ale to nie znaczy ze nie moze on miec osobnego watku. Bulid jest naprawde wart uwagi i nie zgodze sie z Toba zeby mial same wady.Uzytkuje go od tygodnia i musze powiedziec ze bardzo mi sie podobai nie jest to tylko szybkosc... Napisz mi szczerze ile czasu testowales ten bulid ?

Co do bulida to proponuje zmienic dialer,znalazlem w markecie (przypominajacy ten z Desire HD)
to jakieś nieporozumienie - ja nie mam absolutnie nic do tego wątku, przez myśli mi nie przeszło aby go zamykać - skąd ten pomysł ?
wręcz przeciwnie - w sąsiednim wątku, o wydajności sugerowałem aby założyć dedykowany dla niego skoro jest zainteresowanie
jedna prośba - proszę aby się autor po założeniu nim "opiekował", tzn. zmieniał tytuł z aktualnym numerem wersji i dał w pierwszym poście linki, tak jak to jest robione w innych wątkach "supportowych"

zwróć uwagę, że ja nie wskazałem żadnej jego wady - cytuję tylko Wasze opinie z forum
sygnalizuję tylko, że stan tego builda odpowiada sytuacji jaka była w innych jakieś 2-3 m-ce temu

nie testowałem go ani chwili - przecież sami go opisaliście w taki sposób  :wink:
szybkość dotyczy tylko operacji IO, w linpack wynik jest nawet poniżej innych buildów  :ohreally:

*

Offline MrVampire

• 273
« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 08, 2010, 22:43:05 »
To jest pierwszy build jaki testuję i powiem szczerze, ze nie moglbym sie przesiasc na cos wolniejszego. W porownaniu do winmo ktory przy wlaczaniu zawiesza sie piec razy pod rzad ten android to cos pieknego.
Z drugiej strony jesli chodzi o interface to jest niedopracowany ale to mysle ze w update bedzie zmienione.
HTC HD2 LEO

*

Offline glodoss

• **
  • 150
  • Sprzęt: HTC Desire Z
« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 09, 2010, 11:18:30 »
Dla mnie najgorsze w nim jest to, że nie mogę żadnym sposobem zmienić motywu, nawet przez wyciągniecie framework-res.apk. Zastąpienie w nim grafik i wrzucenie spowrotem nic nie daje, tak jakby był cały czas nadpisywany nowy. Ponadto autor nie wyraża chęci wydania wersji ze stockowym wyglądem, ani nie chce powiedzieć jak zmienić motyw -.-

@goodangel, czy możesz powiedzieć jak się nazywa ten dialer?

*

Offline Kaudii

• 1473
  • Sprzęt: HTC Leo, SGS, SGS II
« Odpowiedź #14 dnia: Grudzień 10, 2010, 01:14:18 »
postanowiłem sprawdzić ten build, i faktycznie śmiga elegancko,  ale dziwna sprawa pomimo iż wgrane jest moreloclae2 z marketu i wybrany język Polski to nadal system jest po angielsku, jakby coś blokowało jego zmianę , podobnie jak u kolegi wcześniej ze zmianą wyglądu dziwne, ale co do szybkości to faktycznie nieźle
« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2010, 09:20:19 wysłana przez Kaudii »

« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 10, 2010, 11:32:17 »
Przetestowałem kilkanaście ROMów, i ten zagości u mnie na dłużej, chyba, że buildy HD osiągną podony poziom szybkości. Zero lagów, freezów, dane działają w 2G,3G,H,WiFi. Przede wszystkim szybki Market! Bo we wszystkich Sense miałem ogromne opóźnienia i później freezy gdy aplikacja się instalowała, co było irytujące.

Fakt, to jest prawie vanilla, ale co z tego? Romy z Sense mają tę przewagę, że mają inny pasek na dole, i trochę lepiej działa aparat (w sensie jakości, a może mi się tylko wydaje).

*

Offline lemar123

• 2680
« Odpowiedź #16 dnia: Grudzień 10, 2010, 13:51:06 »
ośmielę się zauważyć, że trochę różnic jest (np. działające rado fm, polonizacja, możliwość zmiany wyglądu, brak większości niedoróbek), ale skoro siedzisz tylko na tym buildzie to nie mają znaczenia
nie rozumiem jaki ma sens porównywać ten build z raczej niestabilnym dhd (szczególnie świeżo po instalacji) - przecież szybsze i stabilniejsze buildy te z desire
a wydajność masz wyższą tylko w quadrant - w linpack wcale nie jest większa

trochę nie rozumiem, czemu narzekacie na brak możliwości zmiany wyglądu i niechęć kucharza do zrobienia wyglądu stockowego - przecież liczy się tylko szybkość ...  :mrgreen:

ja też na początku wolałem buildy bez sense i nawet doinstalowywałem adw launcher w miejsce sense ui - wtedy właśnie jest wrażenie szybszego działania, ale za często zmieniałem buildy za każdym razem na nowo konfigurować

« Odpowiedź #17 dnia: Grudzień 10, 2010, 14:57:22 »
Teraz siedzę tylko na tym, a przerobiłem już prawie wszystko od MDJ, wcześniej też dużo na Hyperdroidzie, i w międzyczasie jeszcze coś od cedesmitha.

Rzecz jest w czym innym. Ja od ROMu potrzebuję:

- facebooka
- obsługi kont google (poczta firmowa i osobista na nim siedzi)
- streamingu radia
- youtube HQ
- działającego BT z moim Volvo
- market
- zegar HTC z pogodą
- aparat

I niestety, ale jak na razie tylko ten jeden rom jest w stanie obsłużyć to tak jak ja lubię - szybko; do tego nieporównywalnie szybciej przebiega start samego systemu. Reszta AUTENTYCZNIE mnie nie obchodzi, tym bardziej, że ROM nie jest też łakomy na baterię - 48h przy lajtowym użytkowaniu w weekend, 36h przy normalnym i 24h przy katowaniu mi idealnie wystarcza.

A to, że wygląda tak czy owak... Albo że nie jest multi...

*

Offline lemar123

• 2680
« Odpowiedź #18 dnia: Grudzień 10, 2010, 15:28:52 »
no i ok - czyli jest taki jak potrzebujesz
dlatego nie ma najlepszego samochodu - kryteria są różne
ja mam inne, i dlatego czego innego się trzymam

*

Offline MrVampire

• 273
« Odpowiedź #19 dnia: Grudzień 10, 2010, 16:08:25 »
Teraz siedzę tylko na tym, a przerobiłem już prawie wszystko od MDJ, wcześniej też dużo na Hyperdroidzie, i w międzyczasie jeszcze coś od cedesmitha.

Rzecz jest w czym innym. Ja od ROMu potrzebuję:

- facebooka
- obsługi kont google (poczta firmowa i osobista na nim siedzi)
- streamingu radia
- youtube HQ
- działającego BT z moim Volvo
- market
- zegar HTC z pogodą
- aparat

I niestety, ale jak na razie tylko ten jeden rom jest w stanie obsłużyć to tak jak ja lubię - szybko; do tego nieporównywalnie szybciej przebiega start samego systemu. Reszta AUTENTYCZNIE mnie nie obchodzi, tym bardziej, że ROM nie jest też łakomy na baterię - 48h przy lajtowym użytkowaniu w weekend, 36h przy normalnym i 24h przy katowaniu mi idealnie wystarcza.

A to, że wygląda tak czy owak... Albo że nie jest multi...

Nom, uruchamia sie szybko.
Ja np potrzebuje:
- szybkosci(jakbym chcial zeby sie tnęło to bym zostal przy wm)
- telefonu, smsow - oczywiste
- email
- youtube
- market
- aparat
- pogoda
I generalnie ten build wszystko to spelnia tylko ten interface. Mam nadzieje ze jak wyjdzie NAND to inne buildy beda dzialac tak szybko jak ten, ale z lepszym wygladem.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 12, 2010, 17:44:26 wysłana przez MrVampire »
HTC HD2 LEO

*

Offline lemar123

• 2680
« Odpowiedź #20 dnia: Grudzień 11, 2010, 18:34:39 »
ok, mój obecny build (evo carbon) działa świetnie, nand nie ma - a coś robić trzeba ...
skoro tak zachwalacie jdms trzeba spróbować, w końcu na sense ui świat się nie kończy :-)

minirecenzja JDMS 1.6 Ulimate
(przy okazji małe porównanie z buildami z desire (nie hd))

wygląd nie jest zły
- nie wiem czego oczekujecie - LauncherPro tak po prostu wygląda, to nie htc sense
- można przecież zainstalować adw.launcher i jest dostępnych wiele darmowych tematów w markecie

szybkość
- w działaniu nie widzę powalającej różnicy (w stosunku do buildów desire), ale jeszcze nie testowałem obciążających aplikacji, może one pokażą pazur
- htc sense zawsze był wolniejszy od LauncherPro, ale wystarczy zainstalować na buildzie desire LauncherPro (albo ADW.Launcher) i wrażenia co do szybkości będą identyczne (przy okazji sense "da" bardzo sensowny dialer i klawiaturę, który tutaj trzeba doinstalować)
- w linpack34-35 mflops co potwierdza wrażenia organoleptyczne

co mi się podoba
- start (od haret.exe do ekranu z blokadą) w około 40s (class 4), czyli 2-3 razy szybciej niż buildy z desire/dhd

co mi się nie podoba
- to pierwszy build, w którym nie mogę wprowadzić adresu ip (static) - pojawia się komunnikat proszę wprowazić poprawny adres ip dla np. "10.0.0.1" albo "169.254.0.200" - zatem nie mogę użyć domowej sieci (nie używam dynamicznych adresów)
- nawet morelocale2 nie wprowadza poprawnie polskiej lokalizacji
- dialer i klawiatura do zmiany, ale nie czepiam się tego - taka filozofia cyanogenmod

podsumowując (będę aktualizować w miarę wrażeń)
- superszybki start - ale uruchamiania się przecież raz na kilka dni
- build stabilny, nic się nie zacina - w szybkości różnicy nie widzę
- wygląd i funkcjonalność specyficzna dla cyanogenmod, dostosowanie wyglądu możliwe (wymaga adw.launcher)
- niezbędne dogranie dialera i klawiatury
- !!! nie pozwala wprowadzić adresu ip (i nie mogłem w ogóle użyć mojego domowego wifi)

jak na razie opinie typu "niesamowita szybkość" (poza startem) uważam za mocno przesadzone - różnica wynika z tylko zastosowanego launcher'a

wg mnie każdy z buildów opartych na cyanogenmod jest właśnie taki
a śp. build shubcraft był taki jakieś 2-3 m-ce temu
nie znaczy to, że to jest zły build, wręcz przeciwnie - nie jest tak niedopracowany jak wskazano wyżej

(albo po prostu jeszcze nie dostrzegłem dlaczego jest tak dobry jak jest napisane wyżej)
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2010, 23:09:17 wysłana przez lemar123 »

*

Offline MrVampire

• 273
« Odpowiedź #21 dnia: Grudzień 11, 2010, 22:37:40 »
- start w około 40s (class 4), czyli 2-3 razy szybciej niż buildy z desire/dhd
- !!! nie pozwala wprowadzić adresu ip (i nie mogłem w ogóle użyć mojego domowego wifi)
no u mnie to jest ok 10s ;)

Tak jak piszesz dialer, klawiatura, i jeszcze wiadomości są do wymiany.
Co do tego wi-fi to dziwne, ja w domu używam normalnie, nie muszę wprowadzać adresu ip, tylko hasło

Aha nie wiem czy patrzyłeś, ale z tego co zauważyłem to 2g/3g tylko przez widget którego zapomniałem teraz nazwy można przełączać.
HTC HD2 LEO

*

Offline robix1999

• Ekspert HTC HD2
  • 1767
  • KRK
  • Sprzęt: Kaiser,TG01,LE0, SGS2, SGSIII, SGS4 Exynos Octa
« Odpowiedź #22 dnia: Grudzień 11, 2010, 22:47:26 »
ciekawe rzeczy piszesz - u mnie WM bootuje z gołym systemem bez sense 14s
MCCM3.4 50s start więc te 10s to masz chyba w Erze  :P (no chyba że liczysz czas od pojawienia się bootloadera a nie od odpalenia hareta ale to raczej sensu nie ma)

*

Offline lemar123

• 2680
« Odpowiedź #23 dnia: Grudzień 11, 2010, 23:12:11 »
ciekawe rzeczy piszesz - u mnie WM bootuje z gołym systemem bez sense 14s
MCCM3.4 50s start więc te 10s to masz chyba w Erze  :P (no chyba że liczysz czas od pojawienia się bootloadera a nie od odpalenia hareta ale to raczej sensu nie ma)
wyżej widziałem 5s, ale myślałem, że to jakaś literówka
jeszcze mi żaden adroid szybciej niż w 40s nie wstał (od haret.exe) , a czas około 1-1,5 minuty wydawał mi się akceptowalny
może to sprawa jakiejś karty pamięci - to by musiała być ... class 16 (a takich chyba nie ma) - trzeba by to wyjaśnić

co do aplikacji do "wymiany", to po chwili używania poza dialerem jeszcze kontakty wołają o pomoc
jednak paczka z htc sense ma ten elementy perfekcyjnie wykonane
nadal uważam, ze nawet dla osób nie lubiących htc sense dobry byłby build z sense z dogranym adw.launcher'em

@wampir
w sąsiednim wątku podałeś class 6, obstawiam, że mierzysz czas tak, jak zgaduje robix ...

jaką masz kartę ?
jaki jest czas od kliknięcia w haret do ekranu blokady ?
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2010, 23:31:06 wysłana przez lemar123 »

*

Offline SeBoLeX

• 646
  • Sprzęt: Omnia -> HTC Leo -> HTC One X -> SG Note 3
« Odpowiedź #24 dnia: Grudzień 12, 2010, 10:32:20 »
U mnie, od momentu kliknięcia w haret.exe do pojawienia się blokady ekranu minęła 1m55s, natomiast od kliknięcia w HotRestart do ekranu blokady 27s.
Wyniki raczej mizerne :/
Device #1: Samsung Galaxy Note 3 ; ROM: WiechoROM v5 DXUENF3 (4.4.2 - KitKat)

Device #2: Kiano Core 10.1 3G [ROOTED]

*

Offline robix1999

• Ekspert HTC HD2
  • 1767
  • KRK
  • Sprzęt: Kaiser,TG01,LE0, SGS2, SGSIII, SGS4 Exynos Octa
« Odpowiedź #25 dnia: Grudzień 12, 2010, 10:56:35 »
U mnie, od momentu kliknięcia w haret.exe do pojawienia się blokady ekranu minęła 1m55s, natomiast od kliknięcia w HotRestart do ekranu blokady 27s.
Wyniki raczej mizerne :/

czyli podsumowując w skrócie - czasy bootowania kolegi MrVampire są takie wiarygodne jak szczęki dla psów z tej odjechanej reklamy http://www.youtube.com/results?search_query=sztuczne+szcz%C4%99ki&aq=f
ps. uśmiałem się do łez
« Ostatnia zmiana: Grudzień 12, 2010, 11:01:47 wysłana przez robix1999 »

*

Offline lemar123

• 2680
« Odpowiedź #26 dnia: Grudzień 12, 2010, 12:14:18 »
ok, co nie zmienia faktu, że jdms startuje dużo szybciej niż takie z sense
wpływ powinna mieć karta - ciekawe ile wypadnie dla class 10 (o ile są takie micro sd - bo klasyczne sdhc są)

zmierzę czas dla evo carbon ze zmienionym launcherem - czyli zamiast sense ui np. awd launcher
powinno być szybciej

btw,
jest jakiś mechanizm błyskawicznego startu wzięty chyba z desire hd i przeniesiony do buildów cyanogenmod
na youtube był filmik ze startem (z sense ui) w ciągu mniej niż 10s

edit: wpiszcie swoje czasy tutaj: http://pdaclub.pl/forum/android-w-leo/android-karta-pamieci/msg1420176/#msg1420176
« Ostatnia zmiana: Grudzień 12, 2010, 15:26:29 wysłana przez lemar123 »

*

Offline MrVampire

• 273
« Odpowiedź #27 dnia: Grudzień 12, 2010, 18:38:03 »
Ten post moj "do usuniecia" jest do usuniecia.

A teraz na temat.
Mam dziwny problem z tym buildem a mianowicie zamiast dzwonka jak ktos do mnie dzwoni mam taki robot voice, nie ma tego w rozmowie. Normalnie muzyka i multimedia funkcjonuja, dzwiek smsa tez.
Tez tak macie? Macie moze pomysly jak naprawic? O ile reboot nie pomoze.

Po??czone: Grudzień 14, 2010, 11:28:13
Double post by odswiezyc.

Wyszedl update 1.6.1.
Wszystko jest ponoc poprawione.
Sprawdze dzisiaj wieczorem.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2010, 11:28:13 wysłana przez MrVampire »
HTC HD2 LEO

« Odpowiedź #28 dnia: Grudzień 14, 2010, 17:18:31 »
Wydzedl  Update do wersji JDMS 1.6

Zmiany

V1.6.1
released majorly focused to solve users bugs
• updated to UD 2.4
- theme stuff changed
- some tweaks
• switch to Takaaki's initrd
• no data.img included: the new initrd will create one, based on startup.txt options (by default i will create a 512mb data.img)
• only FM and File Manager included.
• New Cam working ! credit to lucian777
• kernel: hastarin 8.5.3 & EB
• fixes and tweaks that YOU will test and report since we don't have access to BT devices, etc etc
• everything should be working, at least it is working for us

*

Offline MrVampire

• 273
Odp: [JDMS 1.6.2Ultimate Rc2]
« Odpowiedź #29 dnia: Grudzień 21, 2010, 09:43:25 »
Telefon wybudza się po kliknięciu power/sleep button i phone button.
A inne go nie wybudzają w tym buildzie. W każdym innym wszystkie budzą. Czy też tak macie?
HTC HD2 LEO