Panowie spokojnie i bez emocji, że przypomne, była walka o wydzielony dział dla android w leo była ?... wiec wszystkie niusy o androidzie powinny tam trafiać...
tak konkretnie to kupiłem sobie pokrowiec do leo od Ferrari, ciekawe gdzie go mam umieścić niusa, w dziale romy dla leo czy dziale android w leo ? Ja myślę że najlepiej będzie w ogólnym, bo nie ma w nazwie wątku ani słowa ROM, czy Android i dokładnie o to mi chodzi...
Odrobina skromności i pokory panom od androida bardzo by sie przydala, statystycznie wielokrotnie częściej wy psioczycie na WM, niż użytkownicy WM na temat Androida, skąd w was taka chęć pokazania za wszelką cenę że jesteście lepsi ??
lemar123 ja nie jestem zacietrzewiony, ani przeciw, ale zachowajcie odrobinę umiaru z obnoszeniem się wszem i wobec bo to naprawdę razi... możliwe że mnie najbardziej, lub że ja daje temu wyraz słownie

Co do większości używających leo to jestem pewien że bardzo sie mylisz, albo bierzesz pod uwagę jedynie tych którzy maja Leo i są zarejestrowani na forum.
Wystarczy chyba poszukać statystyk sprzedanych-wyprodukowanych leo z ilością zarejestrowanych użytkowników for o tematyce HTC...
Zupełnie nie bierzecie pod uwagę, że ktoś używa leo i nie jest zarejestrowany na żadnym forum