to czekamy na review jak się ma WP7 w porównaniu do Androida 
źle się ma - z jednej strony szybki bo grafika na poziomie minimalnym i dopracowane scrolle - a z drugiej nie oferuje nic - zupełne zero
pobawiłem się z godzinkę i czuję się zmęczony szukaniem czegoś co bym chciał z WP7 - rezultatów brak - czułem się jak w nowym wykończonym McDonalds ale bez możliwości zamówienia czegokolwiek
- oczywiście magldr jest skopany z ładowaniem offline ale jest kompatybilny z androidem
- market i xbox live nie działa bez kombinacji - takich skomplikowanych mocno
- nie wiem jak z netem po G3 ale tylko czasem widać ikony połączeń a czasem zasłania je coś - więc pewnie rachunek telefoniczny wzrośnie mi gwałtownie
- robi początkowo dobre wrażenie ale potem pustka
- do obsługi trzeba mieć Zune które coś tam synchronizuje - ale na pewno nie czas w WP7
- karta potem nie do użycia pod androidem - dopiero WM i FormatSD ją znalazł
- bardzo dobrze działa IE - jest szybki i zrobiony jak Opera z poprawkami i lepszą optymalizacją pracy
- szpiegostwo w WP7 przekracza wszelkie granice - oni są po prostu bezczelni - wszystko jest powiązane online
natomiast wygląda na to że drivery są idealne do Leo - system śmiga bez lagów i wszystko działa "od kopa" zero problemów - pewnie port z HD7 odpalił bez większych zmian bo w końcu to ten sam hardware
Ogólnie dla fanów M$ system jak poprawią MarketPlace i WindowsLive - będzie świetny ale dla fana droida to tylko ciekawostka bo obfitość funkcji i wodotrysków z androida ochładza gorączkę radości z tytułu pierwszego kontaktu z WP7