Od dwóch dni morduje 1.30, niestety po wgraniu wykłada mi się na czarnym ekranie z logo HTC, jak mam włożoną kartę sd staje na tym czarnym ekranie (czasami na pół ekranu wywala się taka szatkownica jak to nieraz bywa z kartami graficznymi), bez karty restartuję się w kółko... (tak przynajmniej zauważyłem)
Dziwne bo nikt poza mną czegoś takiego nie ma, no poza gościem z XDA.
Najlepsze jest to że po wrzuceniu innego kernela odpala się bez problemu, a po przywróceniu oryginalnego jaki był w romie znowu to samo.
Z wersją ZIP cwm to samo.
Wgrywałem od podstaw kilka razy i na innym kompie to samo się dziej. Przywracałem windows, aby wywalić MAGLDR, robiłem nawet task29, zarówno MAGLDR 1.11 - 1.12 - 1.13 daje ten sam rezultat, próbowałem różnych radyjek i tak samo

Ostatnie co mi do głowy przychodzi to uwalony Leo, ale... skoro różne romy instalują się i działają, zarówno wp7 jak stary wm i andoid (inne) to coś tu jest nie halo, taa tylko co...?
Przydało by się więcej opinii, bo nie wieże że autor CD coś tam źle zmajstrował skory innym działa, wgrywam według powszechnie znanego Sposobu, który zawsze mi działał

A teraz dziękuje, wracam do 1.11 który mi działał bez zarzutu, w tej chwili mi się właśnie przywracają aplikacje titaniumbackupem.