0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ściągnełem z linku http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733682 plik i niewiem jak to zainstalować.Nie jest opisane jak to zainstalować. Próbowałem przez CWM "choose zip from sdcard" i nic ?Może ktoś wie jak to ugryść ?
Nie wiem, może napiszę coś nietak, ale wydaje mi się, że te ikonki są do tych konkretnych romów, do których są przypisane konkretne downloady, a jeśli chcesz do swojej wersji, to: If you want special version for your ROM - send me framework-res.apk.
Cytat: mayek w Luty 16, 2011, 19:29:48 Taki komunikat - "nic" ?Jaki masz ROM ? Pytam, bo ja takiego komunikatu jaszcze na żadnym ROMie nie widziałem.W paczkach są frameworki, jeśli .zip'y zostały źle przygotowane, to możesz z nich wyjąć frameworki i wgrać przez ADB np. Oczywiście zrób sobie kopię oryginału i zalecany zawsze backup.I jeśli Ci przyjdzie do głowy grzebać też we frameworkach i zamieniać grafiki na swoje, to później je musisz podpisać.
Mam ROM skink Clean Desire i wyświetlało mi się instalation aborded. Niebęde grzebał w plikach za słaby jestem.Dzięki za zainteresowanie.