Na początek to może popraw mój nick bo napisałeś go z błędem
A poza tym ja tez przewaliłem może i więcej niż 30 i właśnie o to mi chodzi, że u każdego jest inaczej, jedni maja problem z uruchomieniem jakiegoś buildu a inni nie, u jednych chodzi ten konkretny lepiej a u innych gorzej, dlatego te opinie należy traktować jako subiektywne a nie jako jednoznaczne stwierdzenia, mi generalnie też się nie tnie, a te ułamkowe przycięcia jak dla mnie są normalne zwłaszcza, że nie sprawdzam co chwilę ile mam wolnego Ram-u. co do winy buildu też nie jestem do końca przekonany bo skoro ten sam co u ciebie się tnie a u innych nie i są zadowoleni to raczej nie wina buildu a jakich konkretnych czynników, które w jednym wypadku występują a u innych nie, więc to nie jest takie jednoznaczne, co do procesu obciążającego Buildy z DHD to masz racje w większości z nich tak jest i to jak najbardziej poprawią tę kwestię.
Nadal widzę, iż jesteś przekonany o swojej nieomylności , ok nie będę nikogo prostował, ale nikt nie jest alfą i omegą pamiętaj, każdy z nas jest człowiekiem i tak jak popełnia błędy tak samo jego tezy mogą być błędne.
pozdrawiam