ale mówicie o którejś z betek czy tym oficjalnym w sprawie bateriożerności?
czy to nie przypadkiem konfig jest za to odpowiedzialny? Akurat w dl udało się niektórym schodzić do 1 maha więc to nie jest tak, że kucharz nie ogarnia tematu.
Kurcze, to nie wygląda na beta, raczej normalny wypiek z dodaną "skórką. Dla mnie było bomba, minimalistyczne kolory, szybkość,stabilność, dandiest;)
Tylko że ten prąd. OK, to nie jakiś dramat, ale poprzednie wypieki dandiesta, nie mówią o imilce po ustabilizowaniu systemu i baterii brały średnio w standbayu 1%/godz. czasami nawet mniej, bo ok. 3%/4godz. Nie oszukujmy się, to bardzo dobry rezultat, nie przekonują mnie miliampery jako jednostka, bo wystarczy sunąc palcem po ekranie i krzywa się wspina. No ale ok, w mA to ok. 1-2mA/godz.
A tu, jak dla mnie..za dużo: bierze ok. 2-3%/godz. Odświeżenie pogody, kolejne 1%. No fajnie, ale dla ładnej kolorystyki, pełnej opcji pod czerwoną słuchawką i procentowego wskaźnika baterii to trochę mało..A może się czepiam;)?
Zaraz weekend, chyba pobawię się wynalazkiem made in USA od imć Frankinstine ([31.MAR.11][CWR]Frankinstine DROID S v1.2|MMS Fix!Camera Working![Rafpigna v1.9 OC'd]). Najwyżej się wkurzę;)