Moi Drodzy, czas chyba uzupełnić ankietę... Sporo osób uciekło już do NAND-a i o Harecie zapomnieli
zawsze możesz zrobić swoją :-)
myślę o dwóch
1. podobna do istniejącej aby określić jak leo jest używany przez userów pdac
- rom stock
- rom gotowany winmo
- głównie rom gotowany winmo / android sd
- głownie android sd / rom stockowy lub gotowany
- rom android
ale lepiej w dziale niżej (a to chcę z modami dogadać)
2. tylko dla android u nas w dziale - wskazanie ulubionych / używanych
- wskazanie która sd (bez znaczenia jakie winmo)
- wskazanie która nand
można mi pomóc przygotowując za jakieś 2 tygodnie zestawienie rozwijanych sd i nand
Małe podsumowanie tygodnia(...)
btw,
sądząc po wynikach ankiety - większość już używa (non-stop lub przez większość czasu) androida niż winmo
zapewne po za 1-2 tygodnie, jak zagłosuje reszta winmo będzie miało lekką przewagę, chyba, że nand rzeczywiście będzie na Nowy Rok
Minął właśnie tydzień od cytowanego wyżej postu, a nadal większość (57%) osób używa Androida.
Miałem nadzieję, że NAND pomoże - można się było zniecierpliwić długim czekaniem na NAND :-). Teraz już z górki

.
Spodziewałem się, że po
dodatkowym zaproszeniu skierowanych do osób zwykle nie zaglądających do działu "android w leo" (mimo protestów, że nawet dla news'a o NAND dziale ogólny jest niewłaściwy - nieładnie

) udział androidowców wśród wszystkich obecnych tu, zarejestrowanych właścicieli leo spadnie, a tymczasem
przewaga nadal się powiększa.
Są tacy, którzy
przeskoczyli już z Androidem do NAND (a opcja dodana dziś) i nadal nie ma nikogo z bricki'em (odpukać, oby tak dalej :-) ). Wg mnie dowodzi to, że warto było czekać a dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi dewelopment i testy DFT nie poszły na marne.
Jeszcze raz dzięki Cotulla & DFT (pewnie to znajdzie przez google ...).
Oczywiście
próba nie jest duża ale cieszy mnie, że wypowiedziało się
prawie 130 zarejestrowanych osób, i że udział Androidowców cały czas rośnie. W jakiejś poprzedniej ankiecie oddało głos około 200 osób zatem na dziś to nie wszyscy. Gości też bywa dziale kilkunastu równocześnie - mogę tylko zachęcić do założenia konta.