Witam mam pewien problem z androidem na Leo(dokładnie jest to wersja mattc Froyo w/Sense v1.5).
Zacznę od początku.Odpaliłem pierwszy raz androida i było ok,wyłączyłem i włączyłem WM.Przy następnej próbie Android nie chciał się uruchomić.Jak się szybko zorientowałem było to winą tego,że wypakowałem pliki Androida do głównego folderu karty.Szybko naprawiłem ten błąd .Wtedy przy próbie uruchomienia CLRCAD jak i hareta witał mnie taki błąd:"Nie można otworzyć pliku CLRCAD/HARET.Albo nie został on podpisany przy użyciu zaufanego certyfikatu,albo nie można znaleźć jednego z jego składników .Jeśli ten problem występuje nadal,spróbuj ponownie zainstalować lub przywrócić ten plik."Więc wrzuciłem wszystko od nowa,lecz wystąpił ten sam problem.Więc zrobiłem HR i format karty z poziomu Leo,wrzuciłem Androida,CLRCAD i HARET wystartowały bez problemu.Cieszyłem się Androidem do czasu próby odpalenia go trzeci raz,kiedy to znowu pojawił sie ten sam błąd ,co przed HR i formatem karty.Stąd moja prośba o waszą pomoc.Może ktoś z was już miał podobny problem,lub wie co mógłbym zrobić źle.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
EDIT:Zauważyłem jeszcze,że zainstalowane na karcie programy i gry nie chca odpalac,nie mogę rownież instalować programów używając cab-ów umieszczonych na karcie.