@malylysy to powiedz mi jeszcze prosze jakiego zipa mam pobrac by zrobic to TE bo naprawde nie wiem. A jak pisalem TE wywala mi ten blad
Co do ext to nie mam zielonego pojecia, zrobilem zgodnie z opisem z linka z posta pierwszego wersja nand http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10429925 i Installation Guide for MAGLDR 1.13.
Update cos tam poczytalem i nie robilem chyba ext partycji. Rozumie ze bez niej nie dam rady nic zrobic? Bo troche nie usmiecha mi sie kasowac tego co mam.
Sam napisałeś dziś o 13.52, że rozumiesz, że masz pobrać plik dtapps2sd-2.7.5.2-signed.zip
To dlaczego teraz pytasz jakiego zipa masz porać?
Poza tym, to nie wierzę, że masz bana na googlach i nie możesz w wyszukiwarkę wpisać: dtapps2sd-2.7.5.2-signed.zip
Wierzę natomiast, że nie poczytałeś dokładnie zawartości linka, który sam podajesz, bo tam ten plik do pobrania jest.
Inna sprawa, że jak nie zrobiłeś partycji ext na karcie, to nie ma sensu instalować żadnego zipa, bo on służy do tego by Leon widział partycję ext, ale tylko taką, która jest postawiona.
Połączone: Luty 10, 2012, 15:39:24
Dodam jeszcze, że wielokrotnie była już mowa o tym, że nie wszystkie aplikacje da się przenieść na kartę i nie całe się przeniosą.