Tematu na forum nie widziałem, ale dejavu możliwe bo jak rom wyszedł wspominałem,w którymś wątku o romie imilka. Wątku nie zakładałem bo narazie rom jest w wersji Dev (rozwojowej) i dla niektórych osób może przeszkadzać brak aparatu (dla mnie też obecnie korzystam z Imilka Ram sense HD 1.0 i też chodzi super choć Vivo jeszcze lepiej) . Sense 2,1 ma różnice zaistaluj a zobaczysz i popatrz (choćby nowe widżety) , różnice są też w niektórych aplikacjach (oczywiście zmienione na nowsze niż HD). Kolega nie pisał że to rom z Desire S tylko z Incredible S (nie mini telefonik ja to nazwałęś ale maszynka rozmiarów HD2
, zobacz sam http://www.htc.com/pl/product/incredibles/overview.html ), na dodatek to sense 2,1 jest dostosowane do Froyo , a o nowościach o których mówisz słyszłem również, ale mają się pojawić w romach z Gingerbead na pokładzie. Z niecierpliwością czekam na aktulizację Imilki (możliwe że już w ten weekend
) i jak kamerka będzie działać to bedzie najlepszy, najszybszy i najpłynnej działający rom z HTC sense (mowo o romach opartych na DHD i DZ). Najważniejsze że ktoś juz przeportowuje romy z nowych urządzeń
, aktualizacje do Ginger i nowościach w sense 2.1 napewno też się pojawią 
Ok, to faktycznie była przyczyna mojego dejavu. Konkretnie nie dowiedziaałem się o choćby jednej nowości w tym sense, którą widać na filmach o sense 2.1. Jakieś nowe widgety? Jeżeli takie, że nawet nie pamiętasz jakie to raczej nic wartego uwagi. Szybkość jeżeli większa niż w DHD to może dzięki optymalizacji samego sense. Zainstaluję jak naprawią kamerę bo bez niej trochę lipa.
i btw. Nie bardzo przeczytałeś co ja napisałem, niestety ;-( Piewcy tego romu wciąż nie potwierdzili jaka tam jest wersja sense (tak Imilka napisał, że 2.1 ale skoro nie ma słownie NIC z nowości wychwalanych wraz z wejściem 2.1 to OCB?). Pisałem, że Czekam na Sense 2.1, które jest już w Desire S (Youtube). Pisałem też, że to Desire S jest małym telefonikiem, a nie Incredible S! Budziło moje zdziwienie, że tak poważne nowości przy okazji premiery małego, a nie "wielkiego" telefonu mają być.
pls. Czy osoba, która osoba ma to zainstalowane może wejść do settings i podać jaka wersja sense jest podawana przez system?