Witam,
wczoraj wypaliłem Twój ROM (pierwszy mój kontakt z Androidem) i niestety 2 razy w ciągu nie telefon nie potrafił wyjść ze stanu czuwania

Tzn można było odebrać rozmowe itp ale ekran był cały czas czarny i jedynie reset guziczkiem lub wyjęcie baterii pozwalało go zresetować. Troche mnie to zniechęciło i poszukałem innych ROMów i po zainstalowaniu kilku doszedłem do wniosku że najbardziej jednak ospowiada mi Twój. Więc zrobiłem pełny wipe, wszystko wyczyściłem i poinstalowałem od nowa. Na razie (kilka godzin) nie było takiej zwiechy - ale będę meldował jakby co

Dzięki za fajną robotę!
Ale pojawił się inny problem. Chciałem uzyć Titanum Backup a ono wymaga Superusera. W twoim romie jest on zainstalowany ale coś się wywalał niespodziewanie przy nadawaniu uprawnień aplikacji. Pomyślałem że to wina wersji i kupiłem oryginalnego Superusera Elite i ... niestety to samo. Zciągnąłem też Connect Bot i zalogowałem się na local jako root i po wydaniu polecenia su i potem whoami pozałem jakiś Unknow numer jako użytkownika a bynajmniej nie root

- choć superuser pytał czy udzielić praw roota Connectowi i potem znów się wywalił

Czy coś robie nie tak? Czy on nie jest do końca zrootowany (?)
A tak przy okazji, czy jesteś łatwy i prosty sposób na podmiane bootanimation? nie aktualne - pewnie nie mogę tego zrobić bez uprawnień roota