nie robię innych romów, nie mam czasu ani chęci.Praca mnie pochłania, właśnie wróciłem z pracy a do pracy poszedłem o 19stej wczoraj
a tak byście już mieli barrdroida 2.0.1

nie zdradzę co jest w nowej wersji ale trochę się zmieniło.Mimo to twoja prośba jest dla mnie nie do spełnienia bo raz nie używam tego a dwa nie mam czasy ani chęci.
na moim romie nie zmniejszysz tego z jednego ważnego powodu widgety htc są dopasowane do rozdzielczości ekranu i ich grafiki mają na stałe swoje wielkości np 480x240 i koniec zmiana dpi powoduje ze sense głupieje i masz krzaki.Bo sense nie zmieni wielkości obrazków zapisanych w plikach apk danych aplikacji np samego rossie.apk czyli sense.Można kombinować z sense z telów gdzie ekran jest mniejszy ale mi się to nie podoba i nie ma dla mnie w tym sensu, ja lubię mieć na każdym pulpicie jeden widget i koniec i tak mam na każdym po jeden na cały ekran
edit:
mam prośbę wielką, do tych którym internet nie działa czy mms, pomóżcie mi.
jeżeli wam nie działa sprawdźcie na jakim romie wam działa, wtedy z tego romu wydobywacie plik z system\etc\apns-conf.xml i ten plik podmieniacie w moim romie i sprawdzacie czy to naprawia neta.Wtedy mi raportujecie z jakiego romu macie apn-y i ja je z wydobywam tylko dla waszej sieci i montuje w moim romie i wszyscy będziemy zadowoleni.
piszę o tym ponieważ za jakiś czas kończę wspierać mojego roma i nie będę go dalej rozwijał, powód jest tylko jeden brak czasu i to że sam chcę się nim jeszcze pobawić.Ale to tego czasu chcę wydać rom z działającym netem u każdego.Niby mi jeden user pisał taaaaak na t-mobile działa mms i po 2g net a teraz się okazuje że niby nie choć roma zrobiłem od nowa na innej bazie i nie ma bata że ma nie działać.Dziwne to jest ale zobaczymy co wy z tym zrobicie.