Chodziło mi o plik DAF.exe z paczki MAGLDR ktora zamiescil autor na poczatku wątku.
CWM mam, a co masz na mysli ze rom instaluje z karty pamieci? Na ktora partycje mam go wgrac?
Stary, ja wiem, zaczynasz..Ale do jasnej... - pare postów wstecz opisałem szczegółowo co i jak wgrywać, aż się ze mnie śmiano że nie po raz ostatni..Chcesz mi wykazać, że mieli rację??? Dżizas!!!
Wiesz, to nie jest tak, że ot usiadłem sobie i z marszu chciałem wgrać sobie Androida. Najpierw czas poświęcony na wybranie odpowiedniego ROM-u czyli przekopywanie X stron forum a potem FAQ jak instalować itp. I naprawdę trzeba mieć mnóstwo czasu, żeby wyłapać, że na 12 stronie tematu pepe64 napisał fajnego i przydatnego posta. Szczerze to myślałem, że w FAQ jest krok po kroku opisane co i jak i się przeliczyłem. Fajnie gdyby takie przydatne posty były doklejane gdzieś na początku tematu, żeby ktoś taki jak ja nie mógł sobie poradzić.
Wracając do tematu, ROM udało się zainstalować i żałuję, że dopiero teraz przesiadłem się na Andka.
W połowie instalacji okazało się, że potrzebny jest czytnik kart - nie, nie jest potrzebny, można utworzyć partycję na PC uprzednio wybierając z MAGLDR opcje bodaj nr 6, wtedy windows widzi karte i mozna utworzyc partycje.
Zauważyłem, że nie zrobiłem tego o czym pisał pepe64
(z poziomu magldr uruchomić:
- Services->UseLast24NAND->"ZielonaSłuchawka"
- AD Recovery-> wipe data/factory reset->Yes oraz ->advanced-> Wipe Dalvik->Yes i advanced->Wipe Battery Stats->Yes)
Czy mam jeszcze raz wgrać ROM wykonując te czynności?
Pozdrawiam