Rajmek jak możesz podeślij mi plik xml zapodam go do romu, nie będę musiał sam przerabiać(lenistwo)
lemar123, to że pogoda działa ci na orange to mnie zaskoczyło.Może serwery htc odmuliły ? wcześniej komuś też nie działało na orange hmmm
mimo to zrobię rom z innym sense nie vivo i dam do testów chłopakom.(puki co uczę się na jutro, mam rozmowę kwalifikacyjną a oni mają testy na rozmowie

)
nie aktualizuje się agenda widget plus ale nie wiem co to za widget ? bo kalendarz z htc aktualizuje mi się z google i facebookiem
bywa, że podświetlenie pozostaje mimo, że ekran powinien się wygasić
a to nie wiem, ma to się dziać gdy ekran sam się wygasza czy gdy ty naciskasz power ?
chłopaki którzy mają erę, choć to nie normalne ale może sprawdzić i porównać APN-y z romów gdzie wam pogoda działa z moimi w pliku xml choć ten plik podmieniałem i nic to nie dawało
albo sprawdzić teraz może się już coś poprawiło ? bo trochę się narobiłem na tym sense

szkoda by było zaczynać od nowa.
jeden kolega o nicku Sykesz zgłaszał mi że ma często restarty na romie stock, puki co on jako jedyny to ma więc odnoszę wrażenie że nie wgrał roma na czystą pamięć nand i nie zrobił też czyszczenia karty sd.
ja nie mam puki co żadnych restarów więc nie mogę na to zareagować.Może gdyby więcej z was miało taki problem to szukał bym przyczyny tego zjawiska
a i info że rom zabiera jedynie 2mA w trybie czuwania jest bardzo dobre

niżej już nie zejdę.(nie wiem czy to nie najniższy wynik jak na romy z adnkiem dla HD2)