Stary, @barrfind2 znaczy się;) - myślę, że trochę się teraz napiąłeś.
Spashscreen "dynda mi i powiewa". Zauważyłem, wiem że nie jeden magik dostał dożywotniego bana za "przywłaszczanie" sobie cudzych pomysłów - stąd uwaga. Jak dla mnie, możesz umieścić tam zdjęcie B16 jak miał 9 lat;)
Pogoda - cóż, Ty masz Plusa, ja mam Erę, ktoś tam ma coś innego. Po prostu OPISUJĘ TO, CO MAM..Możliwe, że jestem odosobniony, możliwe że nie..
Pewnie, rootexplorerem można wszystko, tylko...po co;)? Przytoczę Ci szybciutko opowieść o carze Piotrze I, zagorzałym maryniście.. Kiedyś, podobno, jakiś magik przez ponad godzinę (mamy wiek XVIII;) ) próbował przekonać go do inwestycji w jednoosobową, drewnianą łódź podwodną. Po wysłuchaniu car odrzekł :" Nu wot, skarzi Ty mienia..po ch..j eta?". Podobnie tu. Po co wycinać? Już pisałem i się powtórzę - Twój cyrk, ale..chcesz ten cyrk upublicznić. Licz się z tzw. opinią..A jeżeli nie - ok, jor czois;)
Romy o podobnej funkcjonalności potrzebują (dziś, w wersji EU) ok. 150MB. Bo resztę dokłądamy własnoręcznie.
Nikt Ci nie bronił doinstalowania tych 111gier i 30 aplikacji. Co się zmieści w RAM, reszta w SD. Tylko..." Nu wot, skarzi Ty mienia..po ch..j eta?"
Priwjet i wsjewo choroszewo:)