0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dla barrdroida wystarczą te partycje co są w cLK tz. 130 system i 5 cache i ta jedna na sd 1024MB?Czy po wgraniu cLK muszę dograć radio? Czy przed tym wszystkim trzeba też zrobić task29?Sam już nie wiem jak to możliwe że nie chce wstać. Szukałem i nikt nie opisywał takiej sytuacji przy wgrywaniu po cLK.
ok więc za jakiś tydzień odzyskam moje HD2 i wrócę do was, póki co wtrącę się.Jeżeli ktoś potrafi zrobić kernel tytunga dla mojego romu czyli do boot.img wsadzić init.gz to będę wdzięczny.Powinno to naprawić robovoice i low in cal volume, dwa ost błędy jakie są w tym romie.co do występowania tego robo voice to jest ono tylko raz przy pierwszym uruchomieniu tela potem już nie.Ale low in call volume jest irytujące i trzeba zablokować ekran czyli całkiem go wygasić i odblokować by nast połączenie było znowu głośne.Myślę że zmiana kernela by to naprawiła, grzegorz-ch mi w tym pomagał ale nie ma go ost więc szukam kogoś do pomocy z kernelem.
Miałem już rom na MAGLDR. Wolę cLK bo to moim zdaniem wygodniejszy sposób na posiadanie Andka w Leonie. Dodatkowym argumentem jest spokojny sen bez obaw o rozładowanie leona.Znacie jakiś stabilny rom z Sense 2.0 podobny do Barrdroida który odpalę w cLK.
Czesc,Szybkie pytanie: jak z zainstalowanego juz romu usunqc aplikacje gmail?Ktory to plik .apk?Pzdr,Mirek
root:/sd-ext/sys-parts/app/com.google.android.gm-2.apk
Cytat: barrfind2 w Grudzień 25, 2011, 18:33:58ok więc za jakiś tydzień odzyskam moje HD2 i wrócę do was, póki co wtrącę się.Jeżeli ktoś potrafi zrobić kernel tytunga dla mojego romu czyli do boot.img wsadzić init.gz to będę wdzięczny.Powinno to naprawić robovoice i low in cal volume, dwa ost błędy jakie są w tym romie.co do występowania tego robo voice to jest ono tylko raz przy pierwszym uruchomieniu tela potem już nie.Ale low in call volume jest irytujące i trzeba zablokować ekran czyli całkiem go wygasić i odblokować by nast połączenie było znowu głośne.Myślę że zmiana kernela by to naprawiła, grzegorz-ch mi w tym pomagał ale nie ma go ost więc szukam kogoś do pomocy z kernelem.Dawno mnie tu nie było... jak jeszcze aktualne, to napisz do którego kernela tytunga mam wrzucić twoje initrd, najlepiej podeślij link do tego kernela.
Cytat: grzegorz-ch w Luty 01, 2012, 05:15:32Cytat: barrfind2 w Grudzień 25, 2011, 18:33:58ok więc za jakiś tydzień odzyskam moje HD2 i wrócę do was, póki co wtrącę się.Jeżeli ktoś potrafi zrobić kernel tytunga dla mojego romu czyli do boot.img wsadzić init.gz to będę wdzięczny.Powinno to naprawić robovoice i low in cal volume, dwa ost błędy jakie są w tym romie.co do występowania tego robo voice to jest ono tylko raz przy pierwszym uruchomieniu tela potem już nie.Ale low in call volume jest irytujące i trzeba zablokować ekran czyli całkiem go wygasić i odblokować by nast połączenie było znowu głośne.Myślę że zmiana kernela by to naprawiła, grzegorz-ch mi w tym pomagał ale nie ma go ost więc szukam kogoś do pomocy z kernelem.Dawno mnie tu nie było... jak jeszcze aktualne, to napisz do którego kernela tytunga mam wrzucić twoje initrd, najlepiej podeślij link do tego kernela.I jak się sprawy mają? Sadzę, że do Froyo będzie tytung12.4?
Cytat: pepe64 w Luty 14, 2012, 12:30:29Cytat: grzegorz-ch w Luty 01, 2012, 05:15:32Cytat: barrfind2 w Grudzień 25, 2011, 18:33:58ok więc za jakiś tydzień odzyskam moje HD2 i wrócę do was, póki co wtrącę się.Jeżeli ktoś potrafi zrobić kernel tytunga dla mojego romu czyli do boot.img wsadzić init.gz to będę wdzięczny.Powinno to naprawić robovoice i low in cal volume, dwa ost błędy jakie są w tym romie.co do występowania tego robo voice to jest ono tylko raz przy pierwszym uruchomieniu tela potem już nie.Ale low in call volume jest irytujące i trzeba zablokować ekran czyli całkiem go wygasić i odblokować by nast połączenie było znowu głośne.Myślę że zmiana kernela by to naprawiła, grzegorz-ch mi w tym pomagał ale nie ma go ost więc szukam kogoś do pomocy z kernelem.Dawno mnie tu nie było... jak jeszcze aktualne, to napisz do którego kernela tytunga mam wrzucić twoje initrd, najlepiej podeślij link do tego kernela.I jak się sprawy mają? Sadzę, że do Froyo będzie tytung12.4?jeśli o mnie chodzi, to czekam w gotowości