wm6 i rejestracja automapy

• 3 Odpowiedzi
  • 3595 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wm6 i rejestracja automapy
« dnia: Kwiecień 06, 2008, 00:22:26 »
Witam
Posiadam SPV M650. Po przeinstalowaniu WM5 na WM6 nie potrfie zarejestrowac automapy. Wypisuje mi ze inna platforma. Prosze o rade jak zarejestrowac auto mape czy wrucic po prostu do WM5?
Piotr

*

Offline prozor

• 1089
  • Człowieku, nie irytuj siebie i mnie. Zgoda?
  • Sprzęt: ZTE Blade
Odp: wm6 i rejestracja automapy
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 06, 2008, 02:46:49 »
Witam
Posiadam SPV M650. Po przeinstalowaniu WM5 na WM6 nie potrfie zarejestrowac automapy. Wypisuje mi ze inna platforma. Prosze o rade jak zarejestrowac auto mape czy wrucic po prostu do WM5?
Piotr

Albo wrócić, albo po prostu zadzwonić da AM i poprosić o odblokowanie licencji z uwagi na zmianę romu ppc. Robią to od ręki...
Jeśli chcesz się o coś zapytać, zadaj jasne i konkretnie pytanie. Ale pamiętaj żeby sprawdzić, czy wcześniej już nikt o to się nie zapytał i nie udzielił odpowiedzi... Przed zadaniem pytania, najpierw przeczytaj to: http://rtfm.killfile.pl/

*

Offline mar_cin

• **
  • 123
  • Sprzęt: SPV M650 (HTC P3300)
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 06, 2008, 02:48:48 »
mysle ,ze kolega instalujac automape nie zaznacza przypisania licencji do karty (a wlasnie do karty automapa jest przypisana w m650)
- zmienialem wiele razy romy  i instalowalem AM ... nigdy nie mialem problemu z instalacją (tylko jak wymieniałem karte na 1gb bo stara - ta z kompletu padla mi po paru dniach ... )

*

Offline bazi22

• 913
  • Sprzęt: Navroad NR411 | iPhone 3GS 16GB
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 06, 2008, 11:21:44 »
mysle ,ze kolega instalujac automape nie zaznacza przypisania licencji do karty (a wlasnie do karty automapa jest przypisana w m650)
- zmienialem wiele razy romy  i instalowalem AM ... nigdy nie mialem problemu z instalacją (tylko jak wymieniałem karte na 1gb bo stara - ta z kompletu padla mi po paru dniach ... )

Niektóre urządzenia przy zmianie ROMu zmieniają ID urządzenia, co skutkuje obmową rejestracji AutoMapy
Bartek Chyba :: bazi22
Dell X30=>HTC Wizard=>HTC Hermes=>iPhone 3GS