problem z instalacją i rejestracją

• 4 Odpowiedzi
  • 2833 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 25, 2006, 00:04:14 »
Witam.
Zakupiłem Automapkę XL i instaluję. jest super, ale do czasu, do czasu wczytania mapy POLSKI!! Jak się uuchamia to pisze: "wczytuje i przygotowywuje mapę" a potem: ze mapa jet nieprawidłowo zarejestrowana, i kaze mi wejść na www.automap.com.pl/rejestracja, no to wchodzę i robie tak jak ma być krok po kroku i lipa, znów to samo :/

pozatym, niektóre mapy miast się otwierają a niektóre się zawieszają na napisie: "wczytuje i przygotowywuje mapę"

a jak już się uruchomi i wytyczam ttrasę to się dzieje tak jak pisałem w tym poście:
http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=28969

a instaluję mapę na czysty system

« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 25, 2006, 00:12:58 »
A jakie masz wersje AM i map?

*

Offline Moi (Adam Kubicki)

• 6498
    • Moje linki do stron o GPS (i nie tylko)
  • Sprzęt: SGS2, iP3GS, Lumia 800, Note 3
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 25, 2006, 00:31:02 »
Ja bym radził ściągnąć plik Polska+miasta i zainstalować i zarejestrować hurtem (jednym kodem XL).

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 25, 2006, 08:00:33 »
Wersje mam tą co na płycie. Taks samo jest z 3.8 i 3.9 które ściagam ze strony automapa.com.pl

a wersje mam to próbbowałem już 3n i 3r

No i oczywiście rejestruje hurtem (kodem z licencji XL)

pozdrawiam

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 25, 2006, 08:28:47 »
Rozumiem, że instalujesz mapy "3r" z AM 3.9?

Też miałem niejakie problemy przy instalacji. Moim zdaniem miałem "coś" z plikiem zassysanym ze strony AM. Może to przypadek, może nie, ale dopiero po trzecim zassaniu wszystko się zainstalowało OK. Proponowałbym ponowne sciągniecie plików... choć dziwne jest że nie chodzą te z płyty.

Acha! Sprawdż ile miejsca masz przyznane na na "storage". Jeśli mniej niż 16 MB - może to być powodem problemów.