Polska a Europa

• 7 Odpowiedzi
  • 3871 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline WZ

• **
  • 114
  • Sprzęt: HTC Topaz, IPhone 4.
Polska a Europa
« dnia: Lipiec 05, 2009, 22:52:39 »
Witam. Proszę o wyjaśnienie jak to jest z licencjami map Polski i Europy. Od kilku lat jestem posiadaczem licencji na mapy Polski. Z powodu wyjazdu na urlop chciałbym dokupić upgrade do wersji Europa. I tu mam pytanie co stanie sie po zakończeniu obecnego okresu licencji:
1. czy będę mógł kupić przedłużenie tylko na Polskę i nadal korzystać z nowych wersji tylko polskich.
2. Co wtedy stanie się z wersją Europa (mam nadzieję, że nadal będę mógł korzystać z ostatniej dostępnej dla tego okresu aktualizacji). 

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
Odp: Polska a Europa
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 05, 2009, 23:02:24 »
Witam. Proszę o wyjaśnienie jak to jest z licencjami map Polski i Europy. Od kilku lat jestem posiadaczem licencji na mapy Polski. Z powodu wyjazdu na urlop chciałbym dokupić upgrade do wersji Europa. I tu mam pytanie co stanie sie po zakończeniu obecnego okresu licencji

W wyniku upgradu Twoja licencja PL wygasa a Ty odstajesz licencję EU. Przedłużyć możesz już tylko licencję EU.

*

Offline puniek

• 4617
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935F
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 05, 2009, 23:04:41 »
Witam. Proszę o wyjaśnienie jak to jest z licencjami map Polski i Europy. Od kilku lat jestem posiadaczem licencji na mapy Polski. Z powodu wyjazdu na urlop chciałbym dokupić upgrade do wersji Europa. I tu mam pytanie co stanie sie po zakończeniu obecnego okresu licencji

W wyniku upgradu Twoja licencja PL wygasa a Ty odstajesz licencję EU. Przedłużyć możesz już tylko licencję EU.
Jesli licencja Polski zbliża się do końca to taniej jest przedłużyć licencję a dopiero potem zrobić upgrade do Europy...
ISTQB Certified Tester

*

Offline kukcio

• *
  • 59
  • Sprzęt: CarPC
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 05, 2009, 23:15:37 »

Niedawno było omawiane to samo z odpowiedzią Automapy, że może póżniej przedłużyć tylko PL ale straci EU.

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 05, 2009, 23:17:50 »
Niedawno było omawiane to samo z odpowiedzią Automapy, że może póżniej przedłużyć tylko PL ale straci EU.
:O
O To jakaś nowość w ofercie. Fajnie, że w końcu się zdecydowali  :ok:

*

Offline WZ

• **
  • 114
  • Sprzęt: HTC Topaz, IPhone 4.
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 06, 2009, 13:47:45 »
Prośba do kukcia o link do tego postu.

*

Offline andrep