Wszystkich urzytkowników naleśnika Acer n311 proszę o odp.

• 4 Odpowiedzi
  • 930 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam w przyszłym tygodniu chyba zakupie n311 za 1100zł. Mam kilka pytań:

-Czy rzeczywiśćie mam się naszykować na to że będzie się psuł??

-Czy to że jest na gwarancji producenta oznacza, że jak coś się tylko stanie     to  musze bić do serwisu a nie do sklepu w którym go kupiłem??

-Czy wysyłając go do serwisu ja pokrywam koszty wysyłki?? (w kodeksie   cywilnym czytałem, że na gwarancję oddając sprzęt wysyłam na koszt gwaranta)

-Czy do naleśnika mogę wgrać polską wersję win 5.0 bo chyba będzie z angielską??

-I ostatnie pytanie czy uważacie że to dobry zakup do filmów, muzyki, ebooków, internetu ??[/url]

*

_Morf_

« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 08, 2006, 20:32:55 »
- Nie.
- Nie wiem.
- Zależy od serwisu/sklepu.
- Tak.
- Tak.

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 10, 2006, 17:53:45 »
- to jest elektronika, zawsze moze sie popsuc, nikt tutaj Ci gwarancji nie da
- przeczytaj warunki gwarancji, jezeli jest door to door to wysylasz do serwisu i sklep nie ma tutaj udzialu..no chyba ze korzystasz z rekojmi
- w przypadku Acera nie placisz jezeli sprzet bedzie faktycznie uszkodzony
- tak
- tak

a tak pozatym to wejdz na strone Acera, tam jest odpowiedz na ponad 50% Twoich pytan.

*

Offline chato.pl

• 4852
    • http://chato.pl
  • Sprzęt: iPhone • Mio C520 [AM]
Re: Wszystkich urzytkowników naleśnika Acer n311 proszę o od
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 10, 2006, 18:00:52 »
Cytat: "SiwyKrak82"
czy uważacie że to dobry zakup do filmów

tak, ale pod warunkiem, że będziesz oglądał filmy przekonwertowane do rodzielczości mniejszej niż VGA
'(•_•)' oмиιa possυм ιи εo, qυι мε coиƒoяτaτ '(•_•)'

« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 10, 2006, 20:08:19 »
Fakt, mozna wydac na karte 2GB zeby miescil sie  1 film w tej rozdzielczosci. Ale czy ktos tego uzywa? Kolezanka w pracy stale mowi mi ze moj acer to badziewie ( poniekad ma racje) bo jej dell x51 otwarza vga trailery filmow. Pytalem ile razy to ogladala? No w sumie to ani razu wiesz ale tobie pokazuje zebys sie denerwowal ze u ciebie nie dziala :D
Ja je mowie ze jej dell to zlom bo wyglada w marynarce jakbym browara nosil ;) i ze szkoda ze dell nie daje baterii tylko wersje trial ;)