Warto zainwestowac w tego Acera n311?

• 3 Odpowiedzi
  • 966 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Warto zainwestowac w tego Acera n311?
« dnia: Lipiec 26, 2007, 15:35:52 »
Waham sie pomiedzy nim a spv m5000. Zalezy mi bardzo na ekranie VGA. Urzadzenie ma sluzyc glownie do neta przez WiFi i GPS w przyszlosci przez Bluetootha, multimedia i sluchanie mp3, ogladania ksiazek. Fajny bylby tez dyktafon. Liczy sie prosta obsluga, bezawaryjnosc, czas zycia na bateriach i design. Tak naprawde to podobaja mi sie tylko te dwa modele. Widzialam dzisiaj Della Axim x50V i x51V i ....nie podobaly mi sie.
Pomozcie mi co mam wybrac. Telefon i kamere w Qteku traktuje jako mily dodatek, wiem ze tego Acer nie ma.Prosze o odpowiedz. Chce cos kupic do konca tego miesiaca.

Pozdrawiam

Ania

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
Odp: Warto zainwestowac w tego Acera n311?
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 26, 2007, 15:58:10 »
nie zakladaj dwoch takich samych tematow w roznych dzialach to nie zgodne z regulaminem :!:
« Ostatnia zmiana: Lipiec 26, 2007, 16:03:08 wysłana przez pimpus sadelko »

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 26, 2007, 16:07:55 »
Tak wiem Qtek jest duzo wiekszy i ciezszy ale nie przeszkadza mi to zbytnio. W pewnym sensie ma swoj urok. Co do Acera to bede mogla go schowac w zakiecie albo spodniach, sprawdzi sie tez jako odtwarzacz mp3 przy porannym bieganiu. Chodzi mi o to ze nie chce "utopic" tyle kasy w czyms co mi sie zaraz popsuje albo sie nie sprawdzi, zalezy mi na bezawaryjnosci i dlugiej pracy na akumulatorze.
Pytam sie wiec co mam wybrac z tych dwoch modeli, bo sama nie wiem juz.
Jesli ktos ma lub mial ktorys z nich to niech napisze o wadach i zaletach tych urzadzen. Ulatwi mi to podjecie decyzji przy zakupie.
Napisane: Lipiec 26, 2007, 16:05:29
Pytam sie o to w 2 roznych watkach bo nie wiem jak mam szybko uzyskac odpowiedz na nurtujace mnie pytanie.
W dziale Acer pytam sie o to tylko uzytkownikow tego sprzetu a w dziale zakupy licze na odpowiedzi szerszej grupy znawcow pda.
Kto wie moze ktos zaproponuje mi inny "zloty srodek" ktory okaze sie panaceum na moje zmartwienie.

Pozdrawiam

Ania

PS Przepraszam z gory za zamieszanie.

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 26, 2007, 16:10:52 »
zamykam, dyskusja toczy sie w dziale zakupy