Ja sobie zrobilem. Dziala poprawnie. Napewno nie gorzej niz bylo. Nie udalo mi sie natomiast zrobic Restore z Active Sync, wiec musialem robic reinstalke. Ale moze jakby bardziej podlubac to Restore by poszedl, ale nie mialem czasu na dlubanie.
Mikie możesz napisać co u ciebie się zmieniło po upgrade? Interesuje mnie jak bardzo n35 różni się od n30.
Moje wstepne obserwacje po upgradzie:
- dluzszy rozruch po soft resecie.
- oczywiscie obracanie ekranu dziala.
- niektore programy przy instalacji pokazuja komunikat ze "oprogramowanie moze nie wspolpracowac w pelni poprawnie poniewaz bylo projektowane pod inna wersje Windows", jednakze mimo to dzialaja poprawnie.
- wolnej pamieci mam 28 mb (wczesniej mialem kolo 19mb) ale z tym to roznie bywa, teraz np mam 18mb nie wiem czemu i nie interesuje mnie to, poki wszystko dziala,
- TomTom Navigator - dziwne zachowanie przy pracy z baterii - zauwazylem ze aplikacja przy uruchomieniu probuje wylaczyc opcje wygaszenia podswietlenia ekranu po ilus tam sekundach. Robi to nie poprawnie poniewaz zamiast wylaczyc te opcje calkowicie (poprzez tzw. "check button" dostepny w Settings) to wpisuje pusta wartosc w polu wybory sekund po ilu ma wygaszac. Doprowadza to do dziwnego wlaczania i wylaczania sie podswietlenia w takt klikania po ekranie a czesto po prostu do braku podswietlenia nawet przy klikaniu w ekran
- dodano cos ala klepsydre z windowsow, gdy jakis programik cos dluzszego wykonuje to sie pojawia lekko animowany symbol na srodku ekranu i wiemy ze pracuje, a nie zwiesil sie
- co do synchronizacji - kontaktow nie uzywam (jakos nie moge sie do nich przekonac, mam to wszystko w telefonie komorkowym i nie chce mi sie tego dublowac, poza tym to i tak z telefonu sie dzwoni a nie z PDA), kalendarz tez mam w komorce wiec za duzo tam nie mialem, przeinstalowalem sobie po prostu to co mialem i gotowe