0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A zrobiłby ktoś takie cudo dla mnie na zamówienie (jestem antytalentem lutowniczo-elektronicznym) ?
_Morf_ napisał:A zrobiłby ktoś takie cudo dla mnie na zamówienie (jestem antytalentem lutowniczo-elektronicznym) szczerzy się ?Ja bym chętnie pomógł ale za pare dni jade na wczasy na 2tyg, więc nie starczy czasu, żeby zamówić części wesoły
Cytuj_Morf_ napisał:A zrobiłby ktoś takie cudo dla mnie na zamówienie (jestem antytalentem lutowniczo-elektronicznym) szczerzy się ?Ja bym chętnie pomógł ale za pare dni jade na wczasy na 2tyg, więc nie starczy czasu, żeby zamówić części wesoły A byłbyś w stanie od razu 2 zrobic? Z kasą oczywiście nie ma problemu, wszystko zapłacę Z góry dzięki
Nie ma problemu, ale tak jak pisałem dopiero po 16 mogę się Tym zająć. Ostatnio przeglądająć różne części w domu od komputer natknąłem się na USB na śledziu doczepianym do komputera. Na jednym są 2 końcówki. Idealnie nadaje się, do przeróbki na ten kabel Host-a i jest nie drogi
krzycho SUPER aż takim noobem nie jestem, by nie szukać na allegro.pl - ja potrzebuję WTYCZKĘ. Samą, gołą wtyczkę. Nie sztuka kupić kabel za 20 zeta uciąć końcówkę dorobić gniazdo USB - tyle, że zbiżamy się do magicznej granicy 40 - 50 zł - a za tyle można już dostać kabel USB HOST.Tak więc ponawiam apel :TOWARZYSZE, OBYWATELE, POMOŻECIE ? Znaleść wtyczkę do naleśnika?