Polska lokalizacja do niemieckiego Acera n30

• 4 Odpowiedzi
  • 1046 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 18, 2005, 12:48:21 »
Czy ktoś wie co zrobić żeby zaistalować polską lokalizację do niemieckiego Acera n30 wiem o tym że na serwerze ftp Acera jest spolszczenie do ściągnięcia ale po instalacji przetłumaczone jest tylko parę rzeczy z zakładki START np dziś szukaj nie ma w Starcie wogóle ustawień czyli nie da rady usuwać programów łączyć się przez B i iR i wielu innych porz\ydatnych rzeczy tak samo nie ma całej zakładki Programy czyli brak gier archiwizacji kompletnie nic nie rozumiem dlaczego tak się dzieje skoro miałem też tego Acera Z wersją Ang i po instalacji tej samej lokalizacji wszystko jest przetłumaczone dosłownie wszystko czy ktoś umie to wyjaśnic Proszę o pomoc na Forum lub na mail Precedens1@wp.pl
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów!!!!!!!!

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 18, 2005, 15:21:08 »
Polska lokalizacja dziala "poprawnie" tylko na angielskiej wersji systemu operacyjnego. Dlatego jest wlasnie taki efekt...

*

Offline packer

• *
  • 61
  • Sprzęt: Acer n50 oraz Samsung I900 Omnia - na sprzedaż; Nokia N82, Nokia E51, Nokia E75, Motorola Milestone
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 18, 2005, 22:40:46 »
A czy da sie cos zrobic, zeby uzyskac w pelni funkcjonalna polska lokalizacje na systemie z niemieckim systemem?

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 19, 2005, 05:53:13 »
a nie mozesz zmienic jezyka w n30 na angielski? potem sobie dograsz lokalizacje jak bedziesz potrzebowal

tu masz opis
http://www.pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=19719

*

Offline packer

• *
  • 61
  • Sprzęt: Acer n50 oraz Samsung I900 Omnia - na sprzedaż; Nokia N82, Nokia E51, Nokia E75, Motorola Milestone
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 19, 2005, 09:28:16 »
Cytat: lipciopda
a nie mozesz zmienic jezyka w n30 na angielski? potem sobie dograsz lokalizacje jak bedziesz potrzebowal

tu masz opis
http://www.pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=19719

No wlasnie, najpierw zapytalem, a dopiero potem przeszukalem archiwum - my mistake. Ale dzieki!
Niestety moj Acer n50 juz 4 tygodnie lezy w serwisie i czeka na wyswietlacz. W zeszlym tygodniu w serwisie powiedziano mi, ze nie wiadomo czy w ciagu kolejnego miesiaca uda sie sciagnac z Hong Kongu matryce. A jako ze jestem niecierpliwy i chwilowo palmtop jest mi potrzebny, dzisiaj kupuje nowego Acera n30 (wlasnie z niemieckim systemem). A najsmieszniejsze jest to, ze za n30 zaplace niecale 100 zl wiecej niz za wymiane wyswietlacza w n50.

[Dodano: 2005-09-19 09:30:03]
Wlasnie zrodzil sie w mojej glowie szalony plan! Czy n30 i n50 nie maja przypadkiem tej samej matrycy? A moze n30 moglby posluzyc jako dawca wyswietlacza dla n50?