Witam wszystkich jestem tu nowy. Więc zacznę od info jakie wczoraj otrzymalem. Wczoraj w sklepie balta w gdańsku poinformował mnie sprzedawca, że w Polsce acerki będą 6 lutego, a 2-3 dni później w sklepie. Powiedział to po sprawdzeniu czegoś w internecie - prawdopodobnie strony acera dla sprzedawców. Cena w tym sklepie na poziomie 1400 z kawałkiem złotych. Sprawdzić można na ich stronie. Sklep jest pożądny.
Teraz o mnie- chcę kupić jakiegoś palmtopa, moje p[otrzeby:
- kalendarz i organizer!!!! bardzo ważne
- tworzenie plików w Excelu - dość obszernych, ale z prostymi funkcjami.
- WLAN
- GPS
- BT
w tej kolejności.
No może czasem jakieś gierki - głównie starocie - podobno z C64 można mieć gierki. Filmy - kto wie.
Ekran vga - w końcu większy - chyba, że mnie przekonacie że qvga wystarczy.
GPS- poodbno zewnętrzny jest epszy, chciałbym zabierać swojego pocketa na wycieczki.
Juz bylem zdecydowany na Fujitsu 520, ale spotkałem się z informacjami, że GPS czasem sprawia kłopoty - gubi satelity. Zastanawialem sie nad aximem 511v, ale bateria jakas słabsza chyba no i brak GPS. Proszę o jakas pomoc bo tego wszystkiego jest od groma i jeszcze troche, a już prawie i tak dostałem kociokwiku. Cena - w granicach rozsądku ok 1500 + ew. zewn GPS
Proszę o pomoc. Muszę kupić do 8-9 lutego. 10 wybieram się w podróż do Niemiec a potem Czechy a potem moze jeszcze gdzieś, więc będę miał do przejechania ok 2500 km - z Gdańska do Bawarii, potem Praga, potwm Słowacja i z powrotem Gdańsk.
Chyba że wiecie że w Niemczech takie sprzęciochy są tańsze....
To się rozpisałem.
Jeżeli część postu nie odpowiada działowi to sorki. I PROSZĘ o jakieś sugestie.