hm.. szczecin... polatałem w zeszłym tygodniu za n3xx.
myślę sobie...jak nie znajdę n311 bo ni ma to, chociaż n310 potrzymam... online acerki ma pare sklepików w szczecinie.
no to mały objazd zrobiłem z ofertą z netu w ręku.
w vobisku turzyn (na piastów remont) - asusik leży... acerek..wielkie oczy... w szczecinie nie ma... no przecie macie w ofercie... centrala w szczecinie... no jakże to... pytać... kiedyś będą...
w sferisku geant - acerek n35 n50 premium jakieś ipaq 1930?266mhz?

cena zresztą kosmiczna ...acerek powtórka z rozrywki.
w bsk też byłem (a gdzie nie byłem).. kiedyś tam jakieś palmiki widziałem, ale cena z nóg mnie wtedy zbiła. ni ma acerka.
na słonku jest sklepik komput. koło VOX naprzeciwko straży pożarnej... na wystawie nawigacje.... jakby ktoś chciał pełno tam garminów (itp.) dokładnie się nie przyglądałem... ale to mi pokazali jako palmtop z nawigacją..ot co.
na słonku tez jest dziura, w której chcą sprzedać loox 720 za 1800 zika (
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=86812554 )..."Nasz klient może czuć się bezpiecznie dostając zawsze od nas fakturę" .
ja tam bałem się wejść za dnia...piwnica...otwierasz drzwi...muza...ze 3 małolaty..dwa niewiadomoco..pan?chłopiec? za ladą a na półce 2 pudełka loox-ów...brrr...uśmiech na twarzy i "cena ostateczna"...
no i wiele więcej gdzie chciało mi się zatrzymać auto...wszędzie tak samo...albo i gorzej..
a tak wogule to sie wkurzyłem po tym lataniu ze kupilem acera n50 standard.. ot co.. odbieram w piątek w koszalinie.. silentjob oczekuję wsparcia umysłowego na SKUP-ie co i jak z tym wifi w bramie
pozdrowionka