Witam,
Tak pozwoliłem sobie na kilka słów.
Planuje zakup PDA, ma to być mój pierwszy zakup tego typu sprzętu. Planuje pierwszy krok w mobilność. Jeszcze nie czas na notebooka ale pewne dane zawsze przy sobie chce mieć.
Z codziennej lektury wiadomości na forum, mam już pełną wiedze, tak przynajmiej myślę, Wybór padł na acera n311. Jak większość z Was takze niemogę sie doczekać premiery acerka, W miedzy czasie oczekiwania, uzbrojony w wiedze zdobytą na tym forum, szukałem, zadawałem pytania w róźnych sklepach internetowych. Muszę przyznać ze większosći tzw konsultantom powinni nakazać codzienne przeglądanie forum, ich wiedza jest sadystycznie nikła.
Pewnie zostane posądzony o kryptoreklame jak i reklame, ale musiałem sie podzielić swoimi przeżyciami.
Jeden sklepik to MTS notebooki.pl, tutaj lekko zaspany Pan w rozmowach przez GG, poinformował mnie że i tu cytat: "nie mam takiej wiedzy w głowie, prosze poszukać na naszej stornie. Trzeba jednak Panu przyznać że info podesłane, zapewne w klejone w wiadomosć GG o ratach była imponująca.
Drugi sklep a właściwie, firma zajmujaca się CRM ERP itp, a przy okazji sprzedająca sprzęt, okazala sie strzałem w 10. informacje były dobre, szybko podesłane na e-mail, a cena najlepsza na rynku 1020,00 zł netto, chyba akutalna tak jak informajca że w lutym acerków niebedzie, Podawana data 27 luty jest mało realna