Tydzień temu zakupiłem Acera N311, oczywiście z najnowszym romem i bez żadnych wad

Bawię się nim już od tygodnia, kombinowałem strasznie dużo i nic - nawet jednego soft resetu. Sprzęt wymęczyłem strasznie, miałem pewne problemy z instalacją tomtoma toteż postanowiłem wyczyścić Acera ze śmieci i chciałem sobie wgrać wcześniej zrobiony backup. I tu się pojawił problem. Oczywiście wchodzę w program, opcja restore, zamyka wszystkie programy i grzecznie przywraca dane z pliku, dochodzi do 100%, minuta myślenia i wywala komunikat "Writing Data Error" i koniec. Po odpaleniu niby wszystko działa ale brakuje ok40% danych, skrótów, są różne ikony systemowe zamiast ikonek programów itd. Próbowałem już kilkanaście razy i z różnymi plikami backupowymi i za każdym razem jest to samo. Czy ma ktoś może jakieś koncepcje jak sobie z tym poradzić a moze ma u siebie to samo a wydaje mu się, że ma zrobiony backup i jest zadowolony, dokładnie tak jak ja. Cóż z tego, że zainstaluję wszystko od nowa skoro coś się kiedyś stanie i znowu trzeba będzie walczyć z instalacją. Pomocy!!!