witam nowego posiadacza n311.
1. Ja kupiłem ładowarkę z dwoma wyjściami USB (mogę łądować i n311 i GPS za jednym razem)
2. Baterii również nie kupywałem ale nie wiem czy jest taka potrzeba. Przy korzystaniu z GPS i tak trzyma około 6 godzin
3. I TU ZDECYDOWANIE ZGADZAM SIĘ Z glider33 również mam taki uchwyt. Jak nie chcesz na allegro to widziałem, że w Vobisie taki mają za 99 PLN. miałem kiedyś (przy innym palmtopie) taki za 35 i po jakimś czasie się popsuł (złamał się uchwyt od przyssawki). TEN WARTO POLECIĆ.
4. Do roweru również nie posiadam
5. Moje zdanie - zdecydowanie aluminium, kupiłem i jestem w 1000% zadowolony. Czemu? Cały jest wyścielony miękkim materiałem, więc się nie porysuje, a jak pózniej włoże go do plecaka czy torby to mam gwarancję, że coś ciężkiego nie zmiażdży mi wyświetlacza. Jest naprawdę solidnie wykonany i idealnie spasowany.
Co do sklepu to zależy co. Głównie Allegro. Chyba najtaniej. Nawet firmy, które się zajmują akcesoriami mają swoje aukcje na allegro i na pewno kupisz taniej na allegro od nich niż w ich sklepie (ja tak miałem z palmtopem)
Pozdrawiam i życzę miłego i bezawaryjnego użytkowania