Acer n50 z białym ekranem

• 4 Odpowiedzi
  • 903 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Maj 23, 2006, 18:28:16 »
Witam
mam Acera n50 i ekran świeci tylko na biało. Słychać że się włacza, reaguje na przyciski itp. Nie wiem jaka jest jego historia.
Czy ktoś ma pomysł co z nim zrobić? Oprócz rozebrania na części.

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 23, 2006, 18:29:54 »
Hard reset robiłeś :?:
wygląda na uwalony/źle wgrany rom

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 24, 2006, 00:12:42 »
Ja juz to mialem :) Dokladnie to samo. Wymienili mi Plyte glowna. Nie byla to wina romu bo stało się samo z nienacka. Wysyłaj na Gwarancje u mnie trwało to 1miesiąc w firmie Blasc ;P Ale teraz juz mozna do Brna ;p

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 24, 2006, 12:50:31 »
u mnie bylo tak samo ale z n30, okazalo sie ze wina tkwi - w niekontaktach wyswietlacza, juz o to kiedys pytalam na forum ale nikt konkretnie nie odpowiedzial, pewnie sie z tym nie spotkali, za naprawe nic nie placilam, wszystko na gwarancji, niecale 3 tyg w blascu, przyznaje ze 3 tyg przed owym nieszczesciem mi spadl z okolo metra, niedawno znow myslalam ze czeka mnie wysylka do gwarancji, na szczescie rano zmartwychwstal, wgranie nowego romu, ktore robilam w domu za poprzednim razem nie pomoglo, hard reset tez nie, i tez slyszalam jak wszystko ladnie chodzilo, mozna bylo zgrywac na karte, z , tylko ekran wciaz bialy
powodzenia , nie zazdroszcze :)

*

Offline simon321

• *
  • 61
    • http://www.crimestories.boo.pl
  • Sprzęt: HTC Touch Cruise
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 02, 2006, 13:56:28 »
u mnie wczoraj jak włączyłem acerka pojawił się biały ekran i sie baaaardzo wystraszyłem, ale zrobiłem soft reseti normalnie sie juz system uruchomił, nie wiem co to było...słychac ze reagował na naciskanie rysikiem na ekranie ale cały czas tylko biały ekran... uff :terrified: