Witam. Jestem tu nowy. Kilka dni temu kupiłem Acera N310, jest to mój pierwszy palmtop. W ciągu kilku dni opanowałem go na tyle, że zaczął mi faktycznie życie ułatwiać.(ma służyć jako organizator,notatnik i do internetu w terenie, w przyszłości może nawigacja)
Kiedy już miałem wszystko poustawiane, zainstalowana polska wersja itd - pewnego razu palmtop nie włączył się. Soft reset nie pomógł więc zrobiłem hard reset i pomogło tylko, że teraz muszę wszystko robić od nowa.
Pierwszy raz w programie ActiveSync miałem zaznaczone tylko niektóre "ptaszki" teraz zaznaczyłem wszystkie. Czy teraz po kolejnym hard resecie (oby nie musiał nastąpić) i synchronizacji odzyskam dane a przede wszystkim ustawienia takie jak połączenie z telefonem i dostęp do internetu ?
Przeczytałem FAQ i dział dla początkujących. Z tego zorientowałem się, że z np notatkami nie powinno być kłopotu ale co z pozostałymi ustawieniami - głównie internet, polska wersja ?
Jeśli nie ActiveSync to może jest jakiś inny sposób na zabezpieczenie całego palmtopa ?
Z góry dzięki za odpowieź i przepraszam,że tak się rozpisałem.