No własnie prawie dam sobie rękę uciąć, że w menadzerze urządzeń była ikonka z zestawem słuchawkowym.
Na ftp Acera jest tylko akutalny rom "Acer_n30SE_v1.00.11_WWE.rar" a ja chciałem wrócić do fabrycznego PPC2003, a jest dostępny tylko ten SE, który aktualnie mam wgrany.
Jesli jesteś pewien, że on tam gdzieś jest to prosze o linka!
Co do wolnego działania to jak przestawić suwak-pamięć chyba przydziela się dynamicznie bo przez chwile jest tak jak chciałem, a zaraz wskakuje mniej więcej pośrodku??? Nie mogę tego rozgryźć :/
Dzisiaj trzeci raz zawiesił mi się w ten sposób, że nie dało się go wyłączyć, ekran mrygał tak jak na kompie w zwykłym monitorze jak masz za małe odświerzanie, Soft Reset nie pomagał tylko Hard, ale wiadomo, że to nie rozwiązanie bo się wszystko traci

Nie wiem kurcze czego to jest wina, bo od razu po zakupie wgrałem nowy ROM i nawet nie wiem czy na oryginalnym starym też by tak było?? Trochę nie chce mi się wierzyć, że palmtop jest uszkodzony, bo dzieje się to wtedy gdy za szybko zamykam/uruchamiam/przełączam programy za pomocą Omega One Battery Pack 2004 5.3.0
Co do słuchawki BT, to dziwne by było, że nie ma takiej możliwości jej wykorzystania w palmtopie... może trzeba doinstalować usługi Headset???
dzisiaj natknąłem się na coś takiego "BlueSoleil for WinCE" i zaraz spróbuje to zainstalować...
Jeszcze raz prosze o linka do starego ROMu