sr po wylaczeniu

• 11 Odpowiedzi
  • 2029 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

sr po wylaczeniu
« dnia: Kwiecień 02, 2006, 23:19:29 »
hej,

mam od 2 dni nowego n311 z najnowszym romem itp. od poczatku jednak ma upierdliwa wlasciwosc: po wylaczeniu, odczekaniu paru chwil i wlaczeniu ponownym robi soft-reset. nie zawsze, ale wystarczajaco czesto, by bylo to upierdliwe. podczas pracy zachowuje sie zas stabilnie. czy ktos z Was ma podobne doswiaczenie?
ciekawe, czy to hard czy firmware?

*

_Morf_

sr po wylaczeniu
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 02, 2006, 23:33:08 »
TADAM  :!:
http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?p=205824&highlight=#205824
Po co piszesz 2 razy o tym samym....Jak tam nikt Ci nie odpowiedział to i tu nie pomoże...Ja naprawde nie wiem co wy z tymi Pocketami robicie  :roll: a może jestem tym statystycznym 1% któremu wszystko działa  :D

Poczekaj na nowy ROM  :lol:  :lol:  :lol:

sr po wylaczeniu
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 02, 2006, 23:51:13 »
Ano dlatego, ze nie sadze, zeby wszyscy czytali wszystkie watki od dechy do dechy. ja np czytam tylko te, ktore mnie interesuja. wiec chcialbym, zeby wiecej ludzi sie o tym dowiedzialo. ponadto w dobie duzych dyskow chyba moge zaszalec z taka redundancja, prawda? :P

ponadto jesli sie okaze, ze nikt inny nie ma takich objawow, to bedzie to wskazowka, ze jest to problem sprzetowy a wtedy twoja rada o czekaniu na nowy rom okaze sie troche chybiona.

Hepi? juz bardziej lopatologicznie nie moglem...

*

_Morf_

sr po wylaczeniu
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 03, 2006, 01:18:09 »
Cytat: "Samwieszkto"
...ponadto w dobie duzych dyskow chyba moge zaszalec z taka redundancja, prawda? :P

Tu nie chodzi o pojemność dysków a raczej o porządek na forum....
Cytat: "Samwieszkto"

ponadto jesli sie okaze, ze nikt inny nie ma takich objawow, to bedzie to wskazowka, ze jest to problem sprzetowy a wtedy twoja rada o czekaniu na nowy rom okaze sie troche chybiona.
Hepi? juz bardziej lopatologicznie nie moglem...

Możesz mieć zinstalowany jakiś lipny soft, a nawet jeżeli znajdziesz więcej osób z tym błędem to jedynym wyjściem i tak jest serwis....bo nic nie zrobisz jak na czystym romie sypie ci błędami...
Pozatym moja rada o czekaniu na nowy soft była jakby to powiedzieć...żartem ? Jakiś czas temu wszystkie problemy z n300 sprowadzali do ROM'u i czekali tylko na wydanie europejskie.

=====
I fajnie by było jakbyś używał polskich znaków bo się to średnio czyta :wink:

sr po wylaczeniu
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 04, 2006, 15:47:59 »
Możesz mieć zinstalowany jakiś lipny soft, a nawet jeżeli znajdziesz więcej osób z tym błędem to jedynym wyjściem i tak jest serwis....bo nic nie zrobisz jak na czystym romie sypie ci błędami...
Pozatym moja rada o czekaniu na nowy soft była jakby to powiedzieć...żartem ? Jakiś czas temu wszystkie problemy z n300 sprowadzali do ROM'u i czekali tylko na wydanie europejskie.

Domyslam sie, tez sledzilem te watki.

Generalnie mam to samo, co na x30, tylko w wersjach na WM5. Oczywiscie, ze zwroce acera, tylko chcialem stwierdzic, jak bardzo rozpowszechniony jest ten problem.
=====
I fajnie by było jakbyś używał polskich znaków bo się to średnio czyta :wink:[/quote]

teoretycznie sprawny czlowiek czyta calymi partiami tekstu, a nie pojedynczymi literami ;) ponadto nie kazdy, kto pisze tu po polsku, ma polska klawiature, prawda?

sr po wylaczeniu
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 05, 2006, 08:57:01 »
Mam to samo, zresztą pisałem już o tym w innym wątku. Żeby wykluczyć wadliwy soft zamierzam wkrótce zrobić Hard Reset i zobaczyć jak będzie się zachowywał na gołym WM. Jeżeli będzie się powtarzać to nic innego nie pozostaje jak wysłać do serwisu.
Zastanawia mnie tylko jedno: przy starym ROM nie miałem takich problemów, a soft miałem ten sam. Chyba rzeczywiście coś jest z tym sprzętem nie tak. Może nie trzeba było się tak spieszyć z zakupem, jak to mówią: "pierwsze koty za płoty"...  :(

sr po wylaczeniu
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 05, 2006, 14:18:00 »
jak sie robi hr - nie mam przy sobie instrukcji...

sr po wylaczeniu
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 05, 2006, 14:47:58 »
przyciśnij oba dolne przyciski i wciśnij SR: prawydolny+lewydolny+SR

*

Offline akubit

• Ekspert GPS
  • 4001
  • Sprzęt: Navroad Vivo Plus, Huawei Honor 6
sr po wylaczeniu
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 05, 2006, 18:01:13 »
Cytat: "tetraedr"
przyciśnij oba dolne przyciski i wciśnij SR: prawydolny+lewydolny+SR

Oj, chyba te dwa powyżej (RTFM)!

*

Offline chato.pl

• 4852
    • http://chato.pl
  • Sprzęt: iPhone • Mio C520 [AM]
sr po wylaczeniu
« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 05, 2006, 18:08:02 »
... żeby się wszystkim utrwaliło ... poprawnie wykonany HR w naleśniku wygląda tak ;)

'(•_•)' oмиιa possυм ιи εo, qυι мε coиƒoяτaτ '(•_•)'

sr po wylaczeniu
« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 06, 2006, 20:12:26 »
Cytat: "MPiotrek"
Mam to samo, zresztą pisałem już o tym w innym wątku. Żeby wykluczyć wadliwy soft zamierzam wkrótce zrobić Hard Reset i zobaczyć jak będzie się zachowywał na gołym WM. Jeżeli będzie się powtarzać to nic innego nie pozostaje jak wysłać do serwisu.
Zastanawia mnie tylko jedno: przy starym ROM nie miałem takich problemów, a soft miałem ten sam. Chyba rzeczywiście coś jest z tym sprzętem nie tak. Może nie trzeba było się tak spieszyć z zakupem, jak to mówią: "pierwsze koty za płoty"...  :(

i co, zrobiles? ustalo?

sr po wylaczeniu
« Odpowiedź #11 dnia: Kwiecień 07, 2006, 18:25:40 »
wiec ja zrobilem, problem nie ustal, wiec w ramach reklamacji oddalem go w cholere do sklepu i na tym na razie moja przygoda z acerem sie skonczyla. w pon. lece do stanow wiec sprobuje kupic della.