migoczący ekran w N50 co mogło się stać??

• 4 Odpowiedzi
  • 1254 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

migoczący ekran w N50 co mogło się stać??
« dnia: Lipiec 30, 2007, 14:49:26 »
mam problem z moim n50. palm niby normalnie sie uruchamia ale na ekranie nic sie nie wyswietla (białe tło), pod kątem mozna tylko dostrzec migoczący obraz. palm reaguje na ładowarkę i komunikuje sie z komputerem nigdy nie spadł ani nie został zamoczony.... Co mogło się stać??? prosze o pomoc.

Odp: migoczący ekran w N50 co mogło się stać??
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 31, 2007, 16:05:48 »
Juz 3 osoba o tym pisze, wiec pewnie, a raczej na pewno znajdziesz odpowiedz w szukajce...

Do wymiany plyta glowa. Stary problem n50. Sam go mialem i mi na gwarancji wymienili.

*

Offline arielcpu

• **
  • 176
  • Sprzęt: Acer n50 Premium, Holux M-1000 GPS
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 06, 2007, 10:59:51 »
ja miałem ostatnio taki efekt kiedy testowałem ile pociągnie z bt, wifi i podświetleniem na max, po 2 godzinach zrobił się biały ekran. po hard resecie tez miałem biały lcd. myślałem że już po ptokach ale zflashowałem go i wszystko wróciło do normy. w sumie nie wiem co się stało.  :|

*

Offline qrees

• **
  • 133
  • Sprzęt: HTC Desire
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 06, 2007, 11:31:07 »
mam problem z moim n50. palm niby normalnie sie uruchamia ale na ekranie nic sie nie wyswietla (białe tło), pod kątem mozna tylko dostrzec migoczący obraz. palm reaguje na ładowarkę i komunikuje sie z komputerem nigdy nie spadł ani nie został zamoczony.... Co mogło się stać??? prosze o pomoc.
A można wiedzieć kiedy kupiony był ten n50? (tak z ciekawości)

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 07, 2007, 11:28:18 »
ja miałem ostatnio taki efekt kiedy testowałem ile pociągnie z bt, wifi i podświetleniem na max, po 2 godzinach zrobił się biały ekran. po hard resecie tez miałem biały lcd. myślałem że już po ptokach ale zflashowałem go i wszystko wróciło do normy. w sumie nie wiem co się stało.  :|

U mnie flaszowanie nie pomoglo... ciekawe :) LEpiej sprawdzic nim sie wysle do serwisu bo tam to naprawa trwa i trwa...