O mnie pewnie chodzi.

1. Wyłączasz przyciskiem - jak już ktoś napisał. Dłuższe przytrzymanie wyłącza podświetlenie - BTW dla mnie to było po PalmOS-ie tak naturalne że nie zwróciłem nawet na to uwagi.
2. ActiveSync ale zapewne jest też jakiś specjalizowany soft typu CardExport. Tylko trza cradle/kabelek nosić. Ja ma o tyle dobrze że mam jedną 2Gb kartę SD Sandisk UltraII która ma dodatkowe łącze USB - polecam. Nie trzeba nosić kabelków itp.
3. Jak przełączę w landscape to mi tak zostaje po uruchomieniu softu. Niektóre softy mają własne obracanie ekranu np. TCMP - odpala sie w portrait ale sam film mam już odwrócony.
4. Instrukcja jest w PDF_ie na załączonej płytce.
5. Sprawuje się OK. ie znam Loox-a więc sie nie wypowiem co do porównania.
6. Mam Nokię LD-3W na BT i Holux-a GM-210 na kabelku. Holuxa na razie tylko podłączyłem (wymagał kabelka USB host) i działa. Nokia poszła od pierwszego razu - ustawiła sie na COM6 i po prostu działa. Testowałem TT6 - chodzi bezproblemowo, nie widzę różnicy z działaniem na Nokii E61 - tyle że wygodniej się ekran dotykowy używa. Przez chwilę miałem też iGO kumpla - działa bezproblemowo. Co do prędkości GPS-a to nie rozumiem pytania - chyba ze chodzi ci o płynność oprogramowania. Jeśłi tak to nei mam nic do zarzucenia. Co do filmów - testowo wrzuciłem kilka odcinków seriali ale przekompresowanych pod prcesor i rozdzielczość - działa bezproblemowo.
7. Od siebie mogę dodać że bezproblemowo działa mi też WiFi - wystarczyło dopisać MAC-a do AP w domu i w pracy i podać odpowiednie klucze. Nie działa mi za to MiniStumbler - nie widzi karty w palmtopie ale nie miałem czasu z tym powalczyć.
8. Bez problemu po BT łączyłem się z internetem via Nokia E61 w Erze i SE 810w w Orange. Zobaczę jeszcze jak ze starszą Nokia 6230i bo tę chcę wykorzystywać jako modem bo mam też kartę do internetu Orange z limitem 4Gb ale oczywiście modem PCMCIA

9. Jestem na etapie przyglądania się programom do usenetu (NNTP) i poczty. Zobaczymy jak to zadziała.
10. Jakiś czas temu czytałem o patchu na system tak by karta WiFi b widziała AP g. Ktoś mógłby mnei naprowadzić na ślad i ewentualnie napisać czy zadziała to z moim palmtopem?
Reasumując - jak na razie jestem zadowolony z nabytku. Nie natknąłem sie na jakieś większe problemy których nie dałbym rady rozwiązać. Gdybym miał kupić ponownie to raczej nie wahałbym się.
Zdrówko