Kabel host usb

• 3 Odpowiedzi
  • 949 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline themad

• 49
  • Sprzęt: Acer n310 + SD Wireless + SD 2GB
Kabel host usb
« dnia: Kwiecień 23, 2007, 21:16:29 »
W internecie znalazłem coś takiego:  fondo. pl/produkt. php?idg=10&idc=248&id=655  czy ktoś ma takie cudeńko? Jeśli tak to czy np.      po podłączeniu klawiatury USB od razu ona działa? Co działało, a co nie działało pod tym hostem USB?

I jeszcze jedno pytanie czy mogę podłączyć wtedy do palmtopa modem na USB (np.  iPlus)?
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 25, 2007, 08:04:44 wysłana przez themad »

Odp: Kabel host usb
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 04, 2007, 10:43:38 »
klawiatura, myszka, dyski (z wlasnym zasilaniem) pendrive'y to dziala bez istalowania dodatkowych sterownikow...drukarki skanery kamery internetowe to wymaga zaistalowania dodatkowych sterow (sa w dziale dawnload). jezeli chodzi iPlusa to raczej palm tego nie pociagnie ze wzgledu na brak sterownikow i tego glupiego programu plusa.

*

Offline themad

• 49
  • Sprzęt: Acer n310 + SD Wireless + SD 2GB
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 05, 2007, 16:16:29 »
A jest jakiś sposób żeby działał hub usb? Bo jak sobie kupiłem i jak podłączam przynajmniej 2 uzrądzenia to mi wysiada port USB i muszę restartować... Można coś zrobić? HUB firmy NONAME

*

Offline Renexius

• **
  • 152
  • Sprzęt: Desire, Galaxy S
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 07, 2007, 01:50:31 »
HUBy i kilka urządzeń USB naraz to już chyba za dużo na pda, pewnie siada ze względu na zbyt duże obciążenie lub po prostu brak obsługi wielu urządzeń USB jednocześnie