Denerwująca dioda

• 4 Odpowiedzi
  • 925 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Denerwująca dioda
« dnia: Grudzień 10, 2006, 00:18:46 »
Witam :)

niedawno stałam się szczęśliwą posiadaczką Acera N50 Premium. Wszystko cacy, ale z jakiegoś powodu co chwilę włącza się czerwona dioda. Bluetooth off, sieci wokół nie ma, więc maili nie odbiera, żadnych przypomnień ani alarmów, bateria 100%. Obszukałam wszystkie fora pl i ang i nic. Zainstalowałam programik clear notifications, ale też nic. Usuwa jakieś zbędne pozycje, które i tak się za chwilę pojawiają. Jedynie co pomaga to wejść w ustawienia przypomnień i zaznaczyć i ponownie odznaczyć przypomnienia. Na chwilę gaśnie i znowu. Jest to bardzo frustrujące.

Będę wdzięczna za każdą pomoc.

Pozdrawiam,
Lilianna

*

Offline ja456

• 1248
  • Sprzęt: Toshiba G900 & HTC HD2
Denerwująca dioda
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 10, 2006, 00:23:22 »
No to może hard reset pomoże - wciśnij "domek" + "koperta" + Soft Reset, ale pamiętaj, że po HR tracisz wszystko co było zainstalowane (PDA jest czysty jak po wyjściu z fabryki).
Były: HP h4150, HP 114 i HP rw6815. sklejka

Denerwująca dioda
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 10, 2006, 00:29:44 »
niestety.. już robiłam hard reset.. czy może być to wina jakiegoś programu? bo jak był czyściutki to nie było tego problemu. tyle, że żadna zainstalowana aplikacja nie ma funkcji przypominania/alarmu..

Lilianna

*

Offline knackig

• 42
    • http://www.gaida-online.eu
  • Sprzęt: HTC Touch Pro (w drodze)
Denerwująca dioda
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 12, 2006, 16:02:39 »
Witam,
jaki masz soft? Jezeli nie jest najnowszy, to moze update pomoze.
Mozesz ewentualnie zrobic ponownie HR (chyba, ze po ostatnim jeszcze niczego nie instalowalas) i po kolei instalowac te pragramy, ktore mialas juz wczesniej zainstalowane. Miedzy instalacja poszczegolnych programow zostaw troche czasu i obserwuj, kiedy znowu zacznie sie ta czerwona dioda wlaczac. Takim sposobem dojdziesz do tego, ktory program powoduje ten problem.

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
Denerwująca dioda
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 12, 2006, 20:09:14 »
Może być to też problem ROM-u .
Najnowszy rom to 1.00.18 z 18/08/2005
Zmiana jest bajecznie prosta a ROM do pobrania z FTP Acera
potrzebna zgoda