U mnie serial CPH030N01360600007PQ00
P/N: CP.H030N.013
oryginalnie ROM 0.8 działał bez większych problemów, czasem tylko nie chciał się połączyć ActiveSyncem z pecetem, ROM 0.13 to poprawił
3x ratowany wyjęciem baterii, klasyczna dla tego modelu zwieszka w czasie kiedy był wyłączony. Raz kiedy jeszcze miał rom 0.8 i dwa razy z 0.15. Zastanawiam się w świetle tego co powyżej czy właśnie to nie jest ta wada płyty głównej?
Kilka HR robione do pozbycia się testowanego softu.
ROM 0.15 znacznie poprawił synchronizaję po USB, przedtem czasem musiałem robić SR by komp go zobaczył w cradlu.
Testowana polska lokalizacja kilka dni nie zaszkodziła. (Wywaliłem bo miałem poczucie, że acer mocno po niej zwolnił.
Z gier testowałem RPGa Ancient Evil, działa baz problemów. Oraz emulacja dosowej gierki Master of Orion. (Da się grać, ale mogłaby być szybsza, długo czeka się na wczytywanie animacji.)
Poczty nie synchronizuję, natomiast z kontaktami i zadaniami nie miałem najmniejszych problemów.
Przy okazji mam pytanie, jest jakiś soft do mapowania zasobów po sieci, który by potrafił zapamiętać kilka różnych konfiguracji? Co innego mapowane w pracu i w domu?