http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=33937Hard reset czyli dla mnie powrót do stanu fabrycznego z dowolnego powodu, wyłączając celowe działanie użytkownika ( utrata katalogów instalacji, kontaktów,spotkań itd... )
Rozważałem zakup n311, bo to małe, i .. miało być funkcjonalne... Na żywo bardzo mi się spodobał... Ale jak czytam o tych wszystkich problemach to naprawdę mi się odechciało... Ile to acerków pojechało do serwisu?
Ciągle mam nadzieje że do Polski trafi dobra seria... pojawi się dobry ROM, bo urządzenie dalej mi się podoba. Ale najważniejsza jest funkcjonalność. W swym Ipaqu który też ma czasem humorki ( znajomej wystarczyły raz 3 minuty by go zawiesić hehe ), hard reset robiłem... niecały rok temu! I to na moje 'niechciane' życzenie. ( chciałem zmienić sterowniki do bt ). Ile wytrzymał n300

O mym kochanym Palmiku III już nie mówię, bo mój ipaq przy nim dostaje kompleksów..
Mojego starego palma III używa moja dziewczyna od kilku miesięcy.. jako notatnik, słownik, terminarz, czasem do gierek, oraz jako czytnika e-booków... od tamtej pory nie był synchronizowany z pc... a działa!!
Urządzenie powinno działać.. a acer niestety ma problem z tym nawet zaraz po wyjęciu z pudełka..
Acerek ma niestety wadę i niech firma szybko to poprawi, bo ciągle ma okazje do podbicia rynku...
Teraz pojawił się Loox C550 również małe urządzenia..z niecierpliwością czekam na testy tego urządzenia...testy użytkowników.
Początkującym użytkownikom powinno się Acera odradzać... bo naprawdę można się zrazić... Szczególnie że troszke pieniążków się wydaje..[/url]