Testowo przez tydzien, odsylam, 311 nawet do testow nie biore
nie łam się, potestuj i - jako osoba bez emocjonalnego zaangażowania w temat - podziel się swoimi spostrzeżeniami 
Bez emocji odnośnie 310
1. Zalety
- wydajny - niby zegar tylko 300 ale nie mam zastrzezen
- solidnie wykonany
2. Neutralne
- troche blady ekran (podobnie jak w Aximie x51v)
- nieporeczny joy (albo ja mam zbyt dużą rekę)
- wymiary - dla jednych zaleta dla innych wada (dla mnie ok, kolega mowił ze w jego niedzwiedziej łapie jest za mały)
3. Minusy
- problemy z activsync - na kablu raz zadzialal - potem juz nie, przez BT dzialal az nagle stwierdzil wystarczy tego dobrego i juz nie chcial sie polaczyc
4. Czepiam się

- dioda BT doprowada mnie do szalu - za duza i za mocna
Nie stwierdzilem innych problemow. Kolega ogladal jakis film (serial) i mowil ze bylo ok (rozdzielczosc wiecej niz qvga ale mniej niz vga). Przyczepić mogłbym sie jeszcze do systemu dolny pasek wolałem z wersji 2003
Wyposazenie dodatkowe:
- pokrowiec - hmmm, jest i jedyne co moge o nim napisac to że przypomniał mi jak w przedszkolu miałem podobny (tylko większy) worek na kapcie tutaj np dell zdecydowanie bije a glowe acera - oczywiscie moge kupic inny ale ...

no i wersji 310 to by było na tyle z wyposażenia - jeszcze tylko kabel i ładowarka.
Jeżeli Acer rozwiąze te problemy z 311 to jest to fajny sprzęt - mam nadzieje że nowy ROM wyjdzie szybko i skonczą się problemy z uszkodzonymi 311
Nie robiłem zadnych benchmarkow (nie interesują mnie).
Osobiscie o negatywnej dla mnie ocenie zadecydowały problemy z activsyncem (kabel + BT) przetestowane przez 2 osoby. Do tych samych komputerów podłączałem inne pda i były widziane od reki wiec wykluczam mozliwość złej konfiguracji stacji
To tyle :roll: