Acer N50 Premium i SKYPE

• 2 Odpowiedzi
  • 906 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Acer N50 Premium i SKYPE
« dnia: Czerwiec 01, 2006, 13:07:08 »
Witam,
Mam Acera N50 Premium i zainstalowane SKYPE które niestety nie działa, tzn  po uruchomieniu programu owszem loguje się i widać, że jestem dostępny, natomiast po chwili wszystkie ikony robią się szare i na tym koniec - HELP

SKYPE wersja 2.0.0.41

ps. jestem laikiem więc wszelkie uwagi proszę pisać drukowanymi :-)

Pozdr

*

Offline zolty4

• 434
Acer N50 Premium i SKYPE
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 01, 2006, 13:36:27 »
Mam również ACER-a n50p i zainstalowałem SKYPE w wersji dla PDA i poprzez WiFi najnormalniej dzwoniłem gdy tylko miałem dostęp do jakiegoś HotSpota. Bez problemów, trochę cicho(to chyba cecha tych ACER-ów) ale czysto i bez problemów. Może twój problem polega właśnie na wersji SKYPE-a, tego w wersji dla PDA znalazłem w jakimś linku przeglądając nasze forum. Mam go na dysku, wyślij mi na PW maila to ci podeślę, oczywiście jak tylko będę miał dostęp do swojego kompa(czyli dziś wieczorem lub najpóźniej jutro. Grzegorz
Sprzęt: Był MDA1 był Acer n50p,była Nokia LD-3W+była Nokia 6630,była Nokia N95 jest 2xMotorola F3 + jest GlobeSurferII + jest Kaiser + znowu było MDA1 + jest Nokia n82 + jest Nokia E51+ jest Asus 901(4+64GB) i karta SDHC 32GB,Lenovo G500, Toshiba Encore

Acer N50 Premium i SKYPE
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 01, 2006, 13:39:34 »
hmm, moje SKYPE to wersja for Pocket PC ściągnięta bezpośrednio ze strony SKYPE  :(

Ps. połączenie GSM przez EDGE