Witam wszystkich bardzo serdecznie. Znamy sie malo, wiec moze na poczatek kilka slow o sobie. Urodzilem sie w...

A troche powazniej, to od kilku dni jestem posiadaczem (w sumie to nie wiem czy szczesliwym) Acera n50 w wersji standard. Jest to moj pierwszy palmtop i nigdy wczesniej nie mialem do czynienia z tego typu urzadzeniami. Zanim kupilem Acera przez jakies 2 tygodnie czytalem forum PDAClub, rozne testy itd. i doszedlem do wniosku, ze n50 to najrozsadniejszy wybor w tej kategorii cenowej.
Czytalem tez juz wczesniej o hard resetach n50, ale nie sadzilem, ze i mnie dotknie ten problem. W ciagu 4 dni moj Acer zaserwowal mi 4 hard resety (w trzech przypadkach podczas gry Mastersoft Sudoku wiec tej gierki juz wiecej nie instaluje). Po drugim hard resecie poszedlem po rozum do glowy i po zainstalowaniu wszystkich niezbednych aplikacji zrobilem backup ActiveSync'iem i Backup/Restore w WM2003. Niestety po kolejnym hard resecie ActiveSync znowu wykryl nowe urzadzenie, trzeba bylo zrobic nowy profil, blablabla. Juz sie cieszylem, ze za chwilke zrobie restore i ominie mnie zmudna instalacja, a tu guzik - komunikat, ze backup jest niewlasciwy. Pod WM2003 to samo. I wreszcie moje pytanie: czy istnieje jakas mozliwosc zrobienia restore z backupu zrobionego przed hard resetem? No bo jesli nie to po co w ogole taki backup? Najpierw meczarnia z wprowadzaniem kontaktow, a potem wszystko szlag trafia i nie mozna tego odzyskac z backupu. Help.