Acer n35 jako pilot

• 3 Odpowiedzi
  • 1396 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bundy

• *
  • 77
    • www.fotosynteza.com
Acer n35 jako pilot
« dnia: Październik 14, 2005, 19:14:25 »
Czy komuś udało się zmusić n35 do pracy jako uniwersalny pilot? Próbowałem RemoteTV i Vito Remote bez żadnego efektu - tzn. nie wysyła nic i nie uczy się z innego pilota.

*

Offline robo

• 376
  • Sprzęt: SGN
Acer n35 jako pilot
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 14, 2005, 19:52:09 »
Ponieważ Acer N35 ma procesor Samsunga w ramach odpowiedzi pozwolę sobie zacytować Kubę z innego watku. Mam nadzieję , ze nie będzie miał mi za złe ;) :

Cytat: jakub kańczugowski
Procesory Samsunga i Intela sa niemal w pelni kompatybilne. "Niemal" poniewaz znam praktycznie tylko jeden problem braku zgodnosci w tym przypadku - aplikacje uniwersalnych pilotow dlugo mialy problemy by dzialac na PDA z procesorami Samsunga. Tzn programy sie uruchamialy, ale nie dalo sie wysylac sygnalow IR - byc moze kontroler portu podczerwieni w CPU jest nieco inny. Inny program ktory nie dziala na procesorach ARM Samsunga (przynajmniej chwilowo) to CardExport. Ale tak jak mowie wszystkie pozostale programy beda na 100% dzialac bez problemow.

pozdr.
robo.

*

Offline lipciopda

• 6801
Acer n35 jako pilot
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 15, 2005, 05:54:22 »
Cytat: bundy
Czy komuś udało się zmusić n35 do pracy jako uniwersalny pilot? Próbowałem RemoteTV i Vito Remote bez żadnego efektu - tzn. nie wysyła nic i nie uczy się z innego pilota.
NoviiRemote - przynajmniej wg specyfikacji producenta
http://www.novii.tv/products/noviirppc/srrppc/

*

Offline bundy

• *
  • 77
    • www.fotosynteza.com
Acer n35 jako pilot
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 15, 2005, 16:55:46 »
Cytat: lipciopda
NoviiRemote - przynajmniej wg specyfikacji producenta
http://www.novii.tv/products/noviirppc/srrppc/

Dzięki! NoviiRemote działa pięknie z n35. Narazie testuję trial w wersji 3.1 Deluxe-śmiga jak należy.