Acer n35 i wygaszanie ekranu

• 5 Odpowiedzi
  • 1067 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Acer n35 i wygaszanie ekranu
« dnia: Wrzesień 09, 2007, 17:24:15 »
Witam
mam problem z acerem n35 , wyłącza się w nim podswietlanie ekranu, odrazu pisze ze w menu opcji podswietlania wszystko odptaszkowane :( , podswietlanie raz dziala chwile raz dluzej ponowne dotkniecie przycisku wlaczaja cego tego z boku czasami pomaga i podswietlenie wrcaca ale przewaznie na moment,bardzo proszę o pomoc

Odp: Acer n35 i wygaszanie ekranu
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 11, 2007, 17:09:31 »
Witam,
mam dokładnie ten sam problem. N35 samoczynnie włącza podświetlanie i je wyłącza. Wkurzające jest to, że w ten sposób potrafi się przez noc rozładować :mad:
Jeśli ktoś miał podobny problem i znalazł rozwiązanie to przyłączam się do prośby kolegi o pomoc.

P.S. Może czas zmienić PDA i bałbym się zapytać "na co" bo przeglądając fora ...... każdy ma swoją rację :)

pozdr
mobi

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 02, 2007, 17:58:37 »
Ponawiam pytanie - czy jest ktoś w stanie coś doradzić?
Czy ktoś miał podobny problem i udało mu się go rozwiązać?

Być możę forumowicze zajmujący się serwisem znają ten problem, albo rozwiązanie.

Proszę o pomoc.

*

Offline Rosti

• 10
  • Sprzęt: Acer N50 Premium & Rikaline 6033 + 2GB Kingstone
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 03, 2007, 10:47:17 »
A może te obiawy wystąpiły po aktualizacji rom'u ?
Też miałem taki problem w moim n50 ale po ponownym zaktualizowaniu wszystko działało poprawnie !

*

Offline Abi

• 3
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 07, 2007, 20:43:52 »
Pewnie robi to jakiś program. U mnie robi to ActiveSync dopóki nie usunę go z pamięci.
Przy okazji jak trzeba go ustawić, żeby wyłączał się po odłączeniu Acerka od kompa.

« Odpowiedź #5 dnia: Październik 24, 2007, 21:22:23 »
U mnie tak sie działo w jakiejs wersji TT 5.x