Usuwanie konta poczty w Acer N311

• 1 Odpowiedzi
  • 858 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Sony

• *
  • 88
  • Sprzęt: HTC Touch HD, Gigabyte M912M, HP SLATE 2
« dnia: Lipiec 21, 2006, 09:46:58 »
Od wczoraj jestem szczęścliwym posiadaczem "naleśnika" (podłapałem slang  :) ) Założyłem i skonfigurowałem połączenie tak, że internet z kompa stacjonarnego trafia na PDA (mam adapter Bluetooth w PC).
Problem jest jeden : złożyłem sobie dwa konta pocztowe na PDA, a sa widoczne TRZY - dokładnie tam w Menu gdzie zmieniamy konto. To trzeczie nazywa się Outlok czy jakoś tak (nie mam PDA bo czekam na futerał i chronną folię). Co więcej tego konta nie da sie wykasować.  :(

Problem drugi : czy jest możliwość abym sam sobie na głównym ekranie dodał lub usunął ikony ? W Menu Start poradzięłm sobie, jednak z Głównym ekramen nie mogę.  :wkurzony:

*

Offline PawelP7

• 1204
  • Sprzęt: Samsung Galaxy , Asus Transformer TF101
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 21, 2006, 10:34:01 »
Na to konto może jest jakiś sposób, pewnie edycja rejestru. Do skrótów na today używa się wtyczek dostępnych w dziale download na pda club.
Były: Nec e228, Nec Mobile Pro 780, Acer n311, HTC Wizard, HTC Universal, Toshiba g900, HP rz1710, Nokia E51, Palm Treo 750v, Palm Centro, OQO 01+, Motorola v8, Nokia E90, HTC Alpine, HTC HD, Toshiba g910, HTC Desire, HTC HD 2,