na razie rozłączyłem wszystko i sprawdzę wieczorem na spokojnie.
Pamiętam, że kiedyś miałem problem z wymuszeniem wchodzenia w tryb resetu, ale jak upgradowałem do WM6, to odpaliło za pierwszym razem, więc teraz też powinno, tym bardziej, że robię zgodnie z opisem wyżej zacytowanym.
edit1: chyba coś ruszyło, ale dopiero jak podłaczyłem zewnętrzne zasilanie przez kabelek... Czyżby bateria? Jest naładowana w 100%, wczoraj odpalałem flashowanie przy 25% (wiem, wiem, igranie z ogniem...)
edit2: chyba coś z baterią albo zasilaniem, jak odłączę zasilanie, to chodzi, ale jak tylko dotknę ekranu, to się wyłącza i nie daje włączyć. Podłączenie zasilania podnosi naleśnika. Dziwne, bo na kołysce nie chciało się tak zachowywać, a na kabelku idzie. Spróbuję sprawdzić na baterii od kumpla.
edit3: no niestety coś z zasilaniem. Wróciłem do 1.24 i to samo. Tylko zasilani działa, na baterii, mimo że pokazuje naładowanie 100% po odłączeniu zasilania wyłacza się.
edit4: no to dałem popis... uruchamiałem naleśnika ze zdjętą klapką od baterii i wtedy tak się właśnie zachowuje. Po zamknięciu... wszystko jest ok