n50 premium jako zestaw głośnomówiący

• 3 Odpowiedzi
  • 982 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Październik 26, 2006, 11:49:27 »
Czy istnieje program który za pomoca bt połączy sie z telefonem i dzieki któremu bede mogł odbierać rozmowy i wybierać numer z poziomu pda (chodzi o użwanie w samochodzie jako zestaw głośnomówiący) pozdrawiam wszystkich użytkowników. Wiem że cos takiego istnieje ale nie moge tego znaleźć. Było o tym na forum mio 550.

*

Offline zolty4

• 434
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 26, 2006, 14:25:06 »
Również jestem zainteresowany.G
Sprzęt: Był MDA1 był Acer n50p,była Nokia LD-3W+była Nokia 6630,była Nokia N95 jest 2xMotorola F3 + jest GlobeSurferII + jest Kaiser + znowu było MDA1 + jest Nokia n82 + jest Nokia E51+ jest Asus 901(4+64GB) i karta SDHC 32GB,Lenovo G500, Toshiba Encore

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 04, 2006, 15:56:47 »
Dowiedziałem się jak nazywa się program "Running Voice GSM" ale nie mogę znaleźć wersji do 2003SE podobno możnoa ją pobrać bezpłatnie. Kto jest zainteresowany nie poszuka i da znać gdzie można to pobrać bezpłatnie.

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 05, 2006, 00:21:10 »

Q: I want to use my PDA as a speakerphone with your program but it seems that you do not offer this option, Why?

A: Running Voice GSM is not able to offer this feature because the current PDAs on the market do not offer sufficient Full-duplex to make use of for voice communication between two PDA devices.

There are some new devices being released this fall and we can only hope that they have a better hardware support for this function.

As soon as it is possible for the PDAs to generate sufficient sound quality, we will of course start to work on an speakerphone feature.

Cytat ze strony producenta http://www.pocketpresence.com tak więc nie będzie działać jako zestaw. Diala do czytania SMS czy wybierania numerów.