Ja mam go na testach, pojezdzilem troche po slasku i ...

Jezeli o sam sprzet chodzi to bardzo mi sie podoba (szukam aktualnie sposobu zeby dalo sie tam jakos automape wgrac,a najlepiej zmienic system na Pocketa), jak pisalem wczesniej sprzet jest OK, bardzo dobrej jakosci uchwyt samohodowy, ladowarka tez spoko, sprzet szybko lapie sygnal z satelity i dziala super. Jedyny mankament jaki zauwazylem to slaby a dokladniej cichy glosnik, mialem ustawione na maxa i ledwo bylo slychac co "kobieta" w mapie mowi, oczywiscie radio musialo byc wylaczone.
Co do samej maly, to po wiem tak:
Mape mozna uznac za dokladna a nawet bardzo dokladna (znajduje adresy ulice itd) ale, ...
Jazda na tej mapie to tragedia, mapa nie rozroznia wiekszosci mostow, prznajmniej w Sosnowcu. Kilka razy zdarzylo mi sie ze bedac pod mostem mapa kazala skrecic w lewo na most bo traktowala to jako zwykle skrzyzowanie, bedac na moscie tez dostalem komunikat skrec w prawo (chyba przez barierke).
Powiem wiecej na mapie sa zaznaczone drogi dojazdowe np na gore na most ale mapa je pomija i leci najprostsza droga.
Podsumowujac:
Sprzet bardzo dobrej jakosci i wykonania, tylko zeby sie jeszcz znalazl sposob na zmiane systemu
Mapa wgrana w komplecie - tragedia.